Γκέσιος: «Σε σένα κολλητέ μου…»

Ο Γιάννης Γκέσιος το ήθελε πολύ καιρό αυτό το γκολ και τα κατάφερε σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι του Άρη… Κόντρα στη Βέροια, πέτυχε το πρώτο του γκολ με την κίτρινη φανέλα, το οποίο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και το πανηγύρισε έξαλλα!

Ο Γκέσιος φιλούσε τη φανέλα του Άρη και έδειχνε συνεχώς το σήμα με το «θεό του πολέμου» στο στήθος σε ένα ξέσπασμα, δείγμα του πάθους και της μεγάλης θέλησης που είχε να σκοράρει, ειδικά μετά την παρεξήγηση που έγινε με την λήξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό, για την οποία ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη

Ο νεαρός επιθετικός πανηγύρισε το γκολ ιδιαίτερα με τον κολλητό του φίλο, Σάκη Κανούλα, με τον οποίο τους ενώνει φιλία, αρκετών χρόνων, από την Αναγέννηση Επανομής.

Ο Γιάννης Γκέσιος και ο Σάκης Κανούλας είναι κολλητοί. Αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν τόσο οι ίδιοι, όσο οι συμπαίκτες και το περιβάλλον τους. Είναι αυτό που λέμε αχώριστοι. Όχι μόνο φέτος, αλλά από την κοινή τους θητεία στην Επανομή το εξάμηνο του Ιανουαρίου – Μαΐου 2011.

Παράλληλα, μένουν κοντά, στο Μεσημέρι ο ένας, στην Επανομή ο άλλος κι έτσι, μοιραία είναι κολλητοί τόσο… εντός, όσο και εκτός γηπέδου, που μοιράζονται πολλές ώρες της ημέρας μαζί!

Ταινίες, καφέδες, φαγητά και προσωπικούς προβληματισμούς.

Χθες, ο φωτεινός πίνακας έδειξε το 26ο λεπτό ο Νίκος Πασιαλής έδωσε εντολή στον 24χρονο επιθετικό να μπει στο ματς και πριν αυτός πάει στη γραμμή του πλαγίου για να μπει, άκουσε τον Κανούλα να του λέει: «Ήρθε η ώρα να το κάνεις. Ετοιμάσου…», με τον 20χρονο στράικερ να δικαιώνεται, μετά το 2-1 του συμπαίκτη του, ο οποίος στον πανηγυρισμό δεν τον ξέχασε και έτρεξε να του το αφιερώσει.

«Σε σένα κολλητέ μου του είπε…», δίνοντας του μάλλον την έμπνευση και γιατί όχι και τη… σκυτάλη να σκοράρει και αυτός στη Λειβαδιά!

 

 

 

To Top