Αγωνία για Σουμάχερ, σε κίνδυνο η ζωή του!

Παρόλο που οι ειδήσεις για την κατάσταση της υγείας του πρωταθλητή της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ αρχικά ήταν καλές, τώρα τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και πλέον υπάρχει ακόμα και κίνδυνος για τη ζωή του.

Ο Σουμάχερ το απόγευμα της Κυριακής χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις. Αμέσως μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Αρχικά, ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου ανέφερε ότι ο Σουμάχερ έφυγε από κει έχοντας τις αισθήσεις του και τα πρώτα στοιχεία μιλούσαν για σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ωστόσο, το βράδυ η τοπική εφημερίδα Le Dauphine ανέφερε ότι η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και πλέον απειλείται η ζωή του. Κάποιες πληροφορίες μιλούν για εγκεφαλική αιμορραγία.

Λίγο αργότερα το έγκυρο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο France 2 μετέδωσε ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τον Μίκαελ Σουμάχερ. Σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο έχουν καταφτάσει ένας ειδικός χειρούργος σε επεμβάσεις στον εγκέφαλο και στις κακώσεις της σπονδυλικής στήλης.

Ο διευθυντής του νοσοκομείου CHU της Γκρενόμπλ δήλωσε ότι προς το παρόν δεν θα υπάρξει καμία ανακοίνωση από πλευράς νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ και παρέπεμψε στην εκπρόσωπό του, Σαμπίν Κεμ.

Η ατζέντης του σε σύντομη δήλωσή της επιβεβαίωσε το συμβάν χωρίς όμως να δώσει στοιχεία για την κατάστασή του.

«Ο Μίκαελ έπεσε με το κεφάλι ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Αλπεις. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δέχεται επαγγελματική ιατρική βοήθεια. Ζητούμε την κατανόησή σας δεδομένου ότι δεν μπορούμε να σας δίνουμε συνεχή ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του», ανέφερε η ανακοίνωση.

To Top