ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αγωνία για τον Χάρις ενόψει Προμηθέα

Πολυτέλεια απουσιών και δη βασικών του παικτών δεν έχει ο Άρης. Το κενό του τραυματία Ραμόν Χάρις αποδείχθηκε σημαντικό χθες, καθώς ο Άρης θα έπαιρνε αρκετά από τον Αμερικανό, κυρίως επιθετικά αφού στα τελευταία παιχνίδια ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Χθες ο Χάρις δοκίμασε το πόδι του (θλάση γαστροκνημίου) στην προθέρμανση πριν το τζάμπολ του αγώνα με την ΑΕΚ, όμως φάνηκε πως δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και το τεχνικό επιτελείο θέλησε να τον προφυλάξει.

Ο παίκτης θα συνεχίσει με θεραπείες και τις προσεχείς ημέρες, με στόχο να επανέλθει σταδιακά στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων του Άρη και να βοηθήσει το κατά το δύναμιν στο νέο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας (Σάββατο, 17.30).

Σήμερα υπάρχει ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους» και αύριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον αγώνα με τους Πατρινούς.

Σαφώς το προπονητικό τιμ θα έχει να κάνει πολλές παρατηρήσεις στους παίκτες κυρίως για τα «φτηνά» λάθη που έγιναν, αλλά και για την έλλειψη συγκέντρωσης σε αρκετά σημεία του αγώνα με την ΑΕΚ.

To Top