Αγωνία στον Άρη για Σηφάκη και… ετοιμότητα

Από τα χείλη του Mιχάλη Σηφάκη και των γιατρών κρέμονται στον Άρη προκειμένου να πληροφορηθούν το τι ακριβώς μέλλει γενέσθαι με την κατάσταση του τραυματισμού του. 

Ο Κρητικός πορτιέρο αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του (μάζεψε υγρό) ένα πρόβλημα που «κουβαλάει» από την περσινή χρονιά και ήδη ξεκίνησε τις θεραπείες στο ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Αθήνα, στο οποίο είχε βρεθεί και το καλοκαίρι.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μετέβη την Πέμπτη σε ειδικό κέντρο στο εξωτερικό (Βέλγιο) για μια δεύτερη γνώμη). Το καλοκαίρι  ο βασικός στόχος ήταν να ξεπεράσει το πρόβλημα με θεραπείες, ώστε να αποφύγει το… νυστέρι και την εγχείρηση γεγονός που θα τον άφησε περίπου οκτώ μήνες εκτός δράσης! Ένα ενδεχόμενο που επιστρέφει στην επιφάνεια και προκαλεί την εύλογη αγωνία στον ίδιο και στην ομάδα.
Οι φόβοι για να οδηγηθεί στο χειρουργείο υπάρχουν (κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης σεζόν, μια και θα επιστρέψει τον Μάρτιο στη δράση), ενώ το καλύτερο σενάριο αναφέρει ότι εφόσον μπορεί να ξεπεραστεί με συντηρητική θεραπεία το πρόβλημα τότε ο 27χρονος πορτιέρο θα επιστρέψει στην δράση το πολύ δυο βδομάδες. Όλα θα ξεκαθαρίσουν, φυσικά, αμέσως μετά την επιστροφή του Κρητικού πορτιέρο στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα στην Αλκμήνης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε… ετοιμότητα και εφόσον τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον διεθνή τερματοφύλακα και την ομάδα, θα προχωρήσουν αποφασιστικά για να κλείσουν τον Έλντιν Γιακούποβιτς, τον Ελβετό τερματοφύλακα που φόρεσε πέρσι τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου

To Top