ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αγωνιστικός σχεδιασμός με πολλά “ανοιχτά” μέτωπα – Αντίπαλος ο χρόνος, “εμπόδιο” η… κατηγορία

Τον Μπάμπη Τεννέ αναμένει στη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, προκειμένου να προχωρήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Άρη της νέας χρονιάς.

Οι δύο προπονητές έχουν να επιλύσουν αρκετά “ανοιχτά” ζητήματα, προκειμένου να “τρέξουν” την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, την στελέχωση του ρόστερ, αλλά και την οριστική επιλογή του προπονητικού κέντρου που θα φιλοξενήσει το βασικό στάδιο της θερινής προετοιμασίας της ομάδας, ώστε να αποφευχθούν τα λάθη του περυσινού καλοκαιριού.

Οι επαφές με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους έχουν ξεκινήσει, ωστόσο παρατηρούνται “εμπόδια”, τα οποία έγκεινται στην αβεβαιότητα που υπάρχει αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνίζονται από τη νέα χρονιά οι “κιτρινόμαυροι”. Την βεβαιότητα των ιθυνόντων του Άρη για τήρηση της νομιμότητας και συμμετοχή στη Φούτμπολ λιγκ, δεν φαίνεται προς το παρόν να την συμμερίζονται και οι παίκτες με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφές οι Καλαϊτζίδης και Τεννές.

Παράλληλα, ενημέρωση περιμένουν και όσοι παίκτες άνηκαν στο περυσινό “κιτρινόμαυρο” ρόστερ. Εκτός ελαχίστων, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ακόμα εάν υπολογίζονται για τη νέα χρονιά από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αναμένοντας από μέρα σε μέρα τις τελικές αποφάσεις του 58χρονου προπονητή.

Όσον αφορά το προπονητικό κέντρο, η επιλογή θα γίνει τις επόμενες μέρες με το Πράβετς της Βουλγαρίας, να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, με την προοπτική της Ιταλίας και του Τρέντο να ακολουθεί. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προτιμηθεί και κάποιο προπονητικό κέντρο, εντός Ελλάδας, εφόσον καθυστερήσει υπερβολικά η οριστική απόφαση για την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί ο Άρης την επόμενη χρονιά.

To Top