Αγώνας δρόμου για να κατατεθεί ο φάκελος της… επιβίωσης πέντε μέρες πριν!

Μια ακόμη βδομάδα δύσκολου αγώνα ξεκίνησε για τον Άρη! Οι κίτρινοι ξεκινούν από σήμερα έναν μεγάλο αγώνα δρόμου ώστε να καταθέσουν τον φάκελο τους μέχρι την Τετάρτη για την υπαγωγή στο άρθρο 99!

Όπως είναι γνωστό, με τη σύμφωνη γνώμη του Δημοσίου και την υπογραφή της γνωμοδότησης αποδεικνύεται μεταξύ άλλων ότι  η ΠΑΕ Άρης, είναι βιώσιμη εταιρεία, ενώ παράλληλα αναγνωρίζονται οι λόγοι δημοσίου συμφέροντος στο να υπαχθούν οι «κίτρινοι» στο άρθρο 99!

Πρόκειται για μια μεγάλη απάντηση σε όλους όσοι προσπάθησαν να βάλουν τρικλοποδιές, η ΠΑΕ Άρης αναγνωρίζει το χρέος της και… πληρώνει τις υποχρεώσεις προς το Δημόσιο και τους ιδιώτες πιστωτές της.

Το επόμενο βήμα είναι να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος στο δικαστήριο που θα σημάνει την οριστική υπαγωγή της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99. Αυτό μπορεί να συμβεί μέχρι και τη Δευτέρα 19 Αυγούστου (ημέρα εκδίκασης), αλλά οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου, ώστε να καταθέσουν μέχρι και την Τετάρτη 14 Αυγούστου τον πλήρη φάκελο στο Πρωτοδικείο. Δηλαδή πέντε μέρες πριν!

Ένας φάκελος, στον οποίο περιλαμβάνονται συμφωνητικά με πιστωτές, ιδιώτες, Δημόσιο και πλάνο βιωσιμότητας (ήδη υπάρχει), ώστε να μπει οριστικά το νερό στ” αυλάκι.

To Top