Κλείνουν σήμερα οι υποθέσεις Σαρικόπουλου και Χριστοδούλου

Δύο από τα τρία βασικά μεταγραφικά θέματα του Άρη μπορεί να ολοκληρωθούν θετικά στην διάρκεια της σημερινής ημέρας. Οι κίτρινοι έχουν ραντεβού με τον εκπρόσωπο του Ζήση Σαρικόπουλου, ενώ αναμένεται να μπουν και οι υπογραφές για την μεταγραφή του 18χρονου, Ανδρέα Χριστοδούλου από τον Μαντουλίδη.

Για τον Σαρικόπουλο τα δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά. Ο παίκτης έχει 62.000 ευρώ για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του. Δεν μπορεί ο Άρης να δώσει αυτά τα χρήματα και θα προτείνει μείωση αποδοχών. Ο Σαρικόπουλος αντιλαμβανόμενος το οικονομικό περιβάλλον της Α1, θα δεχθεί μείωση από τα 62.000 ευρώ που κανονικά θα έπαιρνε και κάπου εδώ ξεκινάει μια διαπραγμάτευση για το ποσό της μείωσης. Υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές και λογικά εύκολα ή δύσκολα θα προκύψει οριστική συμφωνία.

Σε ότι αφορά τον Χριστοδούλου, όλα δείχνουν ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή, άλλωστε αυτό διεμήνυσε και ο Ντίμης Παπαϊωάννου στον Βαγγέλη Αγγέλου στα τέλη της περασμένης βδομάδας. Ο Μαντουλίδης θα πάρει τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί σε προφορικό επίπεδο και θα δώσει τον Χριστοδούλου στους κίτρινους. Ο Κύπριος γκαρντ θα υπογράψει με τον Άρη το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

 

To Top