Αγώνας δρόμου για να παρουσιαστεί η επίσημη φανέλα την ερχόμενη βδομάδα!

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκεται ο Άρης με την εταιρία που θα τον… ντύσει και φέτος σχετικά με τις νέες φανέλες της ομάδας. 

Ήδη ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να παρουσιαστεί και επίσημα η νέα φανέλα μέχρι τα μέσα της ερχόμενης βδομάδας (Τρίτη-Τετάρτη) από την κίτρινη ΠΑΕ.

Όπως έχουμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ τα δεδομένα της υπόθεσης είναι τα εξής:

1. Η συμφωνία με την εταιρία που ντύνει τον Αρη (Uder Armour) τελείωνε το φέτος το καλοκαίρι. Βάσει της λειτουργίας της εταιρίας, οποιαδήποτε παραγγελία για τη νέα περίοδο έπρεπε να γίνει από τον περασμένο Απρίλιο-Μάιο, μια και υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο προγραμματισμού 5-6 μηνών για τις νέες παραγγελίες.

2. Το γεγονός ότι ο Άρης έπαιζε την επιβίωσή του, δεν επέτρεψε στους κίτρινους να μπουν σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης για να ανανεωθεί η συνεργασία με την εταιρία ή οποιαδήποτε εταιρία. Χάθηκε χρόνος μεν, αλλά προείχε η σωτηρία της ομάδας.

3. Με την ανάληψη της διοίκησης από τον Δημήτρη Ηλιάδη μπήκε άμεσα (και) το θέμα της φανέλας. Ανανεώθηκε η συνεργασία και ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τις νέες φανέλες-στολές. Με δεδομένο ότι χρειάζεται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως προαναφέραμε, ο χρόνος κύλησε και έτσι ο Άρης θα… προλάβει να φορέσει τις νέες στολές στην 2η αγωνιστική (εκτός απροόπτου) στον αγώνα με την Καλλονή.

4. Ήδη μέχρι τώρα, ο Άρης έπαιζε με «συμβατικές» φανέλες, οι οποίες δεν θα είναι αυτές που σχεδίασε η εταιρία. Την Κυριακή με τον Απόλλωνα να φορέσει τη μαύρη φανέλα, περιμένοντας να «ντυθεί» στη συνέχεια βάσει της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει και πάλι με την Under Armour.

5. Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της επετειακής φανέλας που θα ντύσει τον Άρη, ενόψει της συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυσή του.

To Top