Αγώνας δρόμου μετά το τελεσίγραφο του Ουμπίντες

Το… τελεσίγραφο που έστειλε ο Χαβιέρ Ουμπίντες προκειμένου να τακτοποιήσει την οφειλή προς το πρόσωπό του η ΠΑΕ Άρης, ειδάλλως θα καταφύγει και αυτός στην κατάθεση προσφυγής, έχει προκαλέσει συναγερμό στους κίτρινους! Αγώνας δρόμου για να μην χαθεί ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας…

Όπως είναι γνωστό, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ενημέρωσε – και μάλιστα εγγράφως- την ΠΑΕ για τις προθέσεις του και την στάση που αναμένεται να τηρήσει από εδώ και πέρα. Ο Ουμπίντες έκανε υπομονή όλο αυτό το διάστημα, αλλά η υπομονή εξαντλείται.

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι ο μάνατζερ του έκανε την περασμένη βδομάδα προσφυγή για διάφορες υποθέσεις με την ΠΑΕ Άρης, κίνηση που έδωσε ένα πρώτο μήνυμα…

Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη τη χρονιά που πέρασε έχει δώσει διορία-τελεσίγραφο  μέχρι την Τετάρτη στη διοίκηση της ΠΑΕ να του καταβάλλει ένα χρηματικό ποσό, να διακανονίσει το υπόλοιπο της οφειλής, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα καταθέσει προσφυγή, με την οποία θα ζητάει και την ελευθερία του.

Ήδη, ξεκίνησε μια προσπάθεια και να αναζητούνται τρόποι για να συγκεντρωθούν χρήματα, ώστε να δοθεί λύση στο θέμα και να κινηθεί έγκαιρα και αποτελεσματικά ο σύλλογος, προκειμένου να μην χαθεί ένα τόσο πολύτιμο αγωνιστικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Το μήνυμα του κόσμου είναι σαφές, όπως εκφράζεται, άλλωστε τις τελευταίες 24 ώρες στο διαδίκτυο για να μην χαθεί ο Ουμπίντες, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

To Top