Αγώνας… κρίσης και αντεπίθεσης στο Παλέ!

Παιχνίδι “ζωής ή θανάτου” δεν είναι για τον Βαγγέλη Αλεξανδρή το αποψινό (17.00, ΕΤ3) με τον Ίκαρο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, όμως ουδείς στην οικογένεια του Άρη μπορεί να δει οτιδήποτε άλλο πέρα από το ροζ φύλλο αγώνα, το πρώτο στη φετινή χρονιά, απέναντι σε μια ομάδα που και χειρότερη είναι σε ποιότητα και το μειονέκτημα ότι θα έρθει στο Αλεξάνδρειο έχει.

Ο Αλεξανδρής προσπάθησε με τις χθεσινές του δηλώσεις να αποφορτίσει τους παίκτες του από την πίεση του αποτελέσματος και γι’ αυτό υπογράμμισε πως δεν είναι “ζωής ή θανάτου”. Καμία ομάδα δεν κινδύνευσε ή σώθηκε ή κέρδισε ή έχασε οτιδήποτε με μια ήττα στην 5η αγωνιστική ή ακόμα και με ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα. Αυτό είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη όψη είναι πως αν δεν κερδίσει σήμερα ο Άρης θα συνεχίσει να… κατρακυλάει, θα βάλει άλλη μια ομάδα από… πάνω του (όπως έγινε με τον ΚΑΟΔ) και έχει και δύσκολο πρόγραμμα μέσα στον Δεκέμβριο (Ολυμπιακό και Ηλυσιακό μέσα, Καβάλα και ΠΑΟΚ έξω).

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αλεξανδρή. Έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, αυτούς δηλαδή που είχε κόντρα στον ΚΑΟΔ, γιατί η διαφορά σε σχέση με τον αγώνα της Νίμπουρκ είναι ο Γιώργος Μπόγρης, που θα απουσιάσει λόγω της αναβλητικότητας του ΑΣΕΑΔ.

Ο Άρης οφείλει να ρίξει την προσοχή του κυρίως στους ξένους του Ίκαρου. Γνωρίζει το τεχνικό τιμ αρκετά καλά τον Μάικ Κινγκ που έχει περάσει από αρκετές ομάδες της Α1, όμως καλή παρουσία μέχρι σήμερα έχουν και οι Γκέιβερν Τζόνσον και Άρον Μπέινς. Στην αθηναϊκή ομάδα αγωνίζονται και δύο πρώην κίτρινοι, ο Λάζαρος Αγαδάκος και ο Φάνης Κουμπούρας.

To Top