Αγώνας ορεινής ποδηλασίας την Κυριακή

Τον 1ο διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας διοργανώνει την Κυριακή (20/05) ο Άρης στο πάρκο της Νέας Ελβετίας, συνεχίζοντας την σημαντική προσπάθειά του για ανάπτυξη του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης αναφέρει αναλυτικά:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την 5η Δημοτική κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τα καταστήματα Ποδηλάτων ΘΕΟΤΟΚΗΣ διοργανώνει αυτή την Κυριακή(20/5) διασυλλογικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας (mountain bike) στο Πάρκο της Νέας Ελβετίας.

Ο αγώνας, ο οποίος γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων της, θα γίνει στις κατηγορίες Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι Μεγάλων και Μίνι Μικρών αλλά παράλληλα και στην κατηγορία ανεξαρτήτων για παιδιά Δημοτικού.

Ο αγώνας θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή μήκους 1,500μ μέσα στο πάρκο της Νέας Ελβετίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

10:00 Εγγραφές
11:00 Παμπαίδες – Παγκορασίδες, 7 στροφές
12:00 Μίνι Μεγάλα, 4 στροφές
12:40 Μίνι Μικρά, 2 στροφές
13:00 Ανεξάρτητοι μαθητές δημοτικών σχολείων Ε-ΣΤ τάξεων, 2 στροφές
13:15 Ανεξάρτητοι μαθητές δημοτικών σχολείων Β-Δ τάξεων, 1 στροφή
13:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

Να θυμίσουμε πως στους λίγους μόνο μήνες λειτουργίας του ποδηλατικού του τμήματος ο ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης έχει βάλει τις βάσεις για την δημιουργία μίας ισχυρής ποδηλατικής ομάδας κάτι που το αποδεικνύουν και οι πρώτες επιτυχίες με την νίκη του Λευτέρη Γεωργαλά στο τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης αλλά και τις πολύ καλές εμφανίσεις των μικρών αθλητών του ΑΡΗ στην κατηγορία των μίνι μικρών.

Οι προπονήσεις του τμήματος γίνονται στο πάρκο της Ν. Ελβετίας κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 4.30μμ, ενώ παράλληλα λειτουργεί και το εκδρομικό τμήμα ενηλίκων με προπονήσεις στο περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου αλλά και ποδηλατικές εκδρομές σε επιλεγμένους προορισμούς.

Χορηγός της ποδηλατικής ομάδας είναι τα ποδήλατα GIANT και τα καταστήματα ποδηλάτων ΘΕΟΤΟΚΗΣ.

Πληροφορίες για τον αγώνα αλλά και για το ποδηλατικό τμήμα μπορείται να έχετε στο 6941446610 από τον υπεύθυνο των ακαδημιών κ. Θωμά Μήττα”.

To Top