Αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού από τα τμήματα CrossFit και Άρσης Βαρών του Άρη

Σε αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού θα συμμετέχουν τα τμήματα CrossFit και Άρσης Βαρών του Άρη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναφέρει σχετικά ο ΑΣ Άρης: «Εντείνονται οι διεργασίες του τμήματος CrossFit και Άρσης Βαρών του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την τρίτη συνεχόμενη διοργάνωση του «Lift For Life Games», στις 15-16 Δεκεμβρίου, το οποίο έχει ανθρώπινο σκοπό, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Λάμψη».

Στο φετινό «Lift For Life Games», θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε την ενεργή υποστήριξη μιας εκ των κορυφαίων εταιριών στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής κ του fitness. Συγκεκριμένα, το BODYBUILDING CLUB θα είναι μαζί μας μοιράζοντας δώρα στους συμμετέχοντες αθλητές, αλλά και κληρώνοντας παράλληλα στην λαχειοφόρο αγορά που θα ακολουθήσει».

Αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού από τα τμήματα του Άρη! (photo)

Αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού διοργανώνουν τμήματα του Ερασιτέχνη Άρη το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Για 2η συνεχόμενη χρονιά τα τμήματα CrossFit και  Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας διοργανώνουν φιλανθρωπικούς αγώνες σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές ασθένειες «Λάμψη»

Φέτος την προσπάθεια αυτή ενισχύει  και το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου μας. Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν γι’ αυτό το σκοπό. Οι αγώνες με την ονομασία θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 15-16 /12 στις εγκαταστάσεις του τμήματος.

Καλεσμένοι είναι όλοι όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και θέλουν να υποστηρίξουν αυτό το σκοπό!».

To Top