ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αδειάζει” το μυαλό και “λοκάρει” απόλυτα στον στόχο του Κυπέλλου

Η νίκη στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου επί του ΠΑΟΚ, με τον εμφατικό τρόπο που ήρθε λογικό κι επόμενο είναι να έχει δημιουργήσει ένα αίσθημα υπέρμετρης ευφορίας εντός της ομάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Την ψυχολογική “τόνωση” αυτή, ο Άρης καλείται να την εκμεταλλευτεί δημιουργικά και όχι να παρατηρηθεί εφησυχασμός στις τάξεις των ποδοσφαιριστών.

Το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη είναι εξαιρετικά σημαντικό, διότι ο θεσμός του Κυπέλλου είναι μεγάλος στόχος του Άρη φέτος. Οι “κιτρινόμαυροι” στοχεύουν στην κατάκτησή του, όπως δήλωσαν άλλωστε τις τελευταίες μέρες, Άγγελος Χαριστέας και Μίχαελ Ένινγκ.

Οι δυο τους είναι κι αυτοί που έχουν το δύσκολο έργο να κρατήσουν με τον δικό τους τρόπο την ομάδα απόλυτα προσηλωμένη στον στόχο.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν δείξει επιρρεπείς στον εφησυχασμό, ειδικά μετά από καλό αποτέλεσμα σε ντέρμπι, κάτι που δεν πρέπει να κάνει ξανά την εμφάνισή του.

Γι αυτό θα πρέπει να καθαρίσουν το μυαλό τους σε ότι έχει να κάνει με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και να σκέφτονται μόνο το ματς με την Ξάνθη. Αυτό προσπαθούν από χθες να πετύχουν, Χαριστέας και Ένινγκ, μιλώντας τους στις προπονήσεις και μένοντας ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση, αν και το γήπεδο θα είναι ο “καθρέφτης” των προσπαθειών τους.

To Top