ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα Πηγάδια το πρώτο βήμα πρόκρισης! Οι σκέψεις του Ένινγκ…

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία… εξπρές του Άρη για τον αυριανό πρώτο αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια, για την φάση των “16”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Μίχαελ Ένινγκ θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα, η οποία αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ο Μάρτιν Τόνσο δεν θα προλάβει ούτε αυτό τον αγώνα, καθώς δεν ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του και το ερώτημα έγκειται στο αν ο Γερμανός θα ξεκουράσει για λόγους rotation κάποιους ποδοσφαιριστές.

Τα παιχνίδια για τον Άρη είναι πλέον συνεχόμενα και μένει να φανεί ποιοι ποδοσφαιριστές από τον πάγκο θα αυξήσουν τον χρόνο συμμετοχής τους το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από αύριο στα Πηγάδια.

Ο Άρης μπαίνει σε μία διαδικασία παιχνιδιών ανά τρεις ημέρες, αλλά το Κύπελλο αποτελεί μεγάλο του στόχο και οι αλλαγές δεν θα είναι πολλές, με τον Γερμανό να αποφασίζει για ένα συγκρατημένο rotation.

Μέχρι στιγμής, πολλές πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν οι Ντιγκινί, Nτουρμισάι, Μαντσίνι και Σούντγκρεν, ενώ δεν αποκλείεται χρόνο να πάρουν σύντομα περισσότερο και οι Μπα, Μαρτίνες και Σόουζα.

To Top