ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Αδειάζει” το μυαλό, πολύτιμες “ανάσες” με φόντο τις οριστικές εξελίξεις…

Την ευκαιρία να γεμίσουν τις… μπαταρίες έχουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη καθώς το Σαββατοκύριακο θα απέχουν από τις προπονήσεις, οι οποίες συνεχίστηκαν και αυτή την εβδομάδα.

Μπορεί οι ρυθμοί των τελευταίων ημερών να μην θύμιζαν και τόσο τις προπονήσεις αυτές του τελευταίου διαστήματος, ωστόσο, η ζέστη και η συσσωρευμένη κούραση απ΄όλη τη χρονιά, ήρθε να επιβαρύνει σημαντικά τους ποδοσφαιριστές του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ.

Σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα, γίνεται κατανοητό, ότι παρατηρείται έλλειψη κινήτρου στην προπόνηση, καθώς το μυαλό όλων βρίσκεται στο πότε θα δοθεί ένα τέλος σε όλη την ταλαιπωρία αυτή, ώστε να έχουν ένα διάστημα ικανό να αποφορτιστούν σωματικά και πνευματικά.

Η επιστροφή τους στις προπονήσεις θα γίνει την Δευτέρα, όταν και θα ξεκινήσει η πιο σημαντική εβδομάδα, απ΄όσες κύλησαν μέχρι τώρα. Το βλέμμα όλων θα είναι στραμμένο στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την Πέμπτη, αλλά και στην γενική συνέλευση της Παρασκευής, εκεί όπου θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις και άπαντες θα γνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας, αλλά και των ίδιων.

 

 

To Top