ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση σήμερα Λάσκαρη – Λώτσου για τον Βεζένκοφ!

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα πραγματοποιηθεί εν τέλει το ραντεβού ανάμεσα στο Νίκο Λάσκαρη και τον εκπρόσωπο του Σάσα Βεζένκοφ, Νίκο Λώτσο, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της παραμονής ή όχι του 19χρονου φόργουορντ στην ομάδα και (τουλάχιστον) την επόμενη περίοδο.

Ο Βεζένκοφ έχει συμβόλαιο με τον Άρη έως το καλοκαίρι του 2016. Με χθεσινές του δηλώσεις υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει, αν οι κίτρινοι δεν αγωνιστούν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η ρήτρα αγοράς του παίκτη είναι στα 250.000 ευρώ και αφορά όλες τις ομάδες, ακόμα και ελληνικές, όχι μόνο ευρωπαϊκές.

Οι κίτρινοι αναμένεται να του προτείνουν επέκταση του συμβολαίου που έχει, προφανώς με αναπροσαρμογή σε συγκεκριμένους οικονομικούς όρους, γιατί θέλουν να αποφύγουν πάση θυσία το ενδεχόμενο να μείνει ο Βεζένκοφ άλλη μία χρονιά στην ομάδα και μετά ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει, χωρίς να καρπωθεί κάτι ο Άρης από αυτόν με τη μορφή μεταγραφής.

Βέβαια, το… καρπούζι και το μαχαίρι έχει ο παίκτης, ο οποίος αναμένεται να εξετάσει τις προτάσεις που θα δεχθεί. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα και τη Βαλένθια, δεν υπάρχει καμία πρόταση από τις δύο αθηναϊκές ομάδες, ενώ ενδεχομένως να εμπλακεί και η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς και του Βαγγέλη Αγγέλου.

Όλα αυτά τα δεδομένα θα αναλυθούν στη σημερινή συνάντηση του κ. Λάσκαρη με τον κ. Λώτσο και θα είναι ένα πρώτο βήμα για να ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο.

To Top