ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επί τάπητος ο αγωνιστικός σχεδιασμός του Άρη της επόμενης χρονιάς! Τι θα συζητήσουν σήμερα Λάσκαρης, Αρβανίτης και Πρίφτης

Συνάντηση κορυφής για τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Άρη της επόμενης χρονιάς θα πραγματοποιηθεί σήμερα μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Νίκου Λάσκαρη και του Δημήτρη Πρίφτη, παρουσία και του Λευτέρη Αρβανίτη. 

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι το μπάτζετ για το αγωνιστικό δεν πρόκειται να εκτοξευθεί, αλλά θα ακολουθηθεί η λογική των συνετών κινήσεων και όχι κινήσεων εντυπωσιασμού, όπως ανέφερε στη γραπτή του δήλωση και ο Λάσκαρης, ειδικά από τη στιγμή που πρώτος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση.

Σαφώς και το μπάτζετ θα αυξηθεί, κατά πάσα πιθανότητα θα ξεπεράσει τα 500.000 ευρώ για τους παίκτες και με αυτά τα χρήματα οι κίτρινοι θα επιδιώξουν σε πρώτη φάση να εμπλουτίσουν το ρόστερ τους με Έλληνες παίκτες και από εκεί και πέρα θα προχωρήσουν σε άλλες επιλογές.

Εννοείται πως ο αγωνιστικός σχεδιασμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με δύο επιμέρους ζητήματα, την υπόθεση παραμονής ή όχι του Σάσα Βεζένκοφ και την επιστροφή ή όχι της ομάδας στην Ευρώπη μέσω της συμμετοχής στο Γιούροκαπ.

To Top