ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αδιάφορος για το πρωτάθλημα ο Μουρίνιο: «Με την ομάδα Νέων, εφόσον περάσουμε στον τελικό!»

Ετσι όπως δημιουργήθηκαν οι συσχετισμοί στην Premier League, είναι πολύ πιο εύκολο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξασφαλίσει θέση στο Champions League μέσω Ευρώπης παρά μέσω Αγγλίας!

Θεωρητικά, πάντα, η πρόκριση επί της Θέλτα και η νίκη στον τελικό του Europa League με αντίπαλο είτε τη Λιόν είτε τον Αγιαξ, είναι μια αποστολή πιο βατή, από τα τέσσερα τελευταία ματς της Premier League: εκτός με Τότεναμ, εκτός με Αρσεναλ, εκτός με Σαουθάμπτον και στο τέλος εντός με Κρίσταλ Πάλας! Και όλα αυτά με τη Γιουνάιτεντ να θέλει τουλάχιστον 3 νίκες για να μπει στην τετράδα.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο το έχει συνειδητοποιήσει, γι΄αυτό και στέλνει συνεχώς μηνύματα … υποτίμησης του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που προέχει η πρόκληση των ημιτελικών με τη Θέλτα. Σε περίπτωση που εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στον τελικό της 24ης Μαΐου στη Στοκχόλμη, τότε δεν θα ασχοληθούν… καθόλου με το ματς της τελευταίας αγωνιστικής εναντίον της Κρίσταλ Πάλας.

«Ο τελικός είναι Τετάρτη κι εμείς παίζουμε με την Πάλας, Κυριακή. Αρα δεν πρόκειται να ρισκάρουμε τίποτα καταστροφικές συνέπειες. Ισως μπορώ να φέρω τον Νίκι Μπατ και την ομάδα Νέων, αρκεί να μην χρειάζεται η Πάλας βαθμό για να σωθεί γιατί θα ήταν πολύ άσχημο να παίξουμε με την ομάδα Κ23 σε ματς με βαθμολογική σημασία. Ολα αυτά βέβαια, εφόσον αποκλείσουμε τη Θέλτα, άρα είναι εντελώς υποθετικά» είπε ο Μουρίνιο που επιβεβαίωσε ότι ο Πολ Πογκμπά και ο Μαρουάν Φελαϊνί είναι έτοιμοι για τον πρώτο ημιτελικό, την Πέμπτη στο «Ολντ Τράφορντ».

To Top