Αδιάφορο παιχνίδι για τον Άρη δεν υπάρχει! Νίκη σήμερα (20.30) με τη Ντόνετσκ

Αδιάφορο παιχνίδι δεν υπάρχει ποτέ. Μόνο για όσους δεν αγαπούν αυτό που κάνουν. Οι παίκτες του Άρη καλούνται σήμερα (20.30) να δείξουν μέσα στο γήπεδο αυτό που είπε χθες ο Σέρτζιο Κερούς, ότι εκτός από το αποτέλεσμα, υπάρχει και η περηφάνια. Αυτό είναι το κίνητρο του Άρη σήμερα κόντρα στη Ντόνετσκ, στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι για την φετινή χρονιά.

Οι κίτρινοι θέλουν να κερδίσουν. Πρώτον, γιατί ποτέ δεν παίζει κανείς για να… χάσει. Δεύτερον, γιατί η φανέλα του Άρη με όποιους παίκτες κι αν την φορούν, παίζει… δύο φορές παραπάνω για τη νίκη. Τρίτον, γιατί ο Άρης δεν θέλει να γίνει “αρνητικός ρυθμιστής” στον όμιλο και τις διασταυρώσεις. Ναι μεν το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά κάθε άλλο παρά ασήμαντο όχι μόνο για τη Ντόνετσκ, αλλά και για την Κίμκι και για τις ομάδες στον όμιλο με τον οποίο θα διασταυρωθούν μετά οι συγκεκριμένες ομάδες.

Για τον Άρη, όμως, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πετύχει την δεύτερη σοβαρή νίκη του τη φετινή χρονιά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη μέτρια πορεία στην Ελλάδα. Ο Άρης μπορεί να κερδίσει τη Ντόνετσκ. Το απέδειξε μέσα στην Ουκρανία τον Ιανουάριο, όταν μια μέρα πριν είχε εγκαταλείψει την ομάδα ο “φυγάς” Τζέιμς και στη διάρκεια του αγώνα έχασε τους Ταπούτο και Τσαλδάρη. Άντεξε όμως και έχασε μόλις με επτά πόντους διαφορά και κόντρα την διαιτησία.

Στο Αλεξάνδρειο μπορεί να κερδίσει τους Ουκρανούς και να κλείσει θετικά μια χρονιά που αναλογικά ήταν θετική, όπως άλλωστε δήλωσε χθες και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Μοναδικό πρόβλημα επί του αγωνιστικού είναι η απουσία του Δημήτρη Τσαλδάρη. Ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να μείνει εκτός δράσης και σήμερα, ώστε να είναι 100% έτοιμος να επιστρέψει στον πολύ κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος με την Καβάλα, το Σάββατο στο Αλεξάνδρειο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top