Οι πρώτες υπογραφές, αλλά και κάποια ερωτηματικά…

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ενέργειες των διοικούντων για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού από την ΕΠΟ που θα ανοίξει τον δρόμο για τη συμμετοχή του Άρη στο επόμενο πρωτάθλημα. Το συγκεκριμένο θέμα τείνει να γίνει υπόθεση επιβίωσης για τις περισσότερες ελληνικές ομάδες, οι οποίες καλούνται να ξεπεράσουν οικονομικά προβλήματα κλείνοντας …μαύρες τρύπες με σκοπό την βιωσιμότητα και κατ’ επέκταση, ύπαρξή τους στο άμεσο μέλλον.

 Είναι κοινό μυστικό ότι η ΠΑΕ Άρης αντιμετωπίζει τα επακόλουθα της κρίσης που πλήττει βάναυσα τον επαγγελματικό αθλητισμό. Οι δραματικοί τόνοι με τους οποίους περιέγραψαν την κατάσταση αρκετά στελέχη του συλλόγου στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση, δίνουν την πραγματική διάσταση σε μια Ελλάδα που δοκιμάζεται καθημερινά σε κάθε της δραστηριότητα.

 Στη κορυφή της πυραμίδας των θεμάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης είναι το θέμα της αδειοδότησης. Η διοίκηση «τρέχει» μια σειρά από δραστηριότητες που θα της επιτρέψουν να εμφανιστεί πανέτοιμη, καταθέτοντας ολοκληρωμένο από όλες τις απόψεις φάκελο προκειμένου να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

 Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια για την εξασφάλιση υπογραφών από πλευράς ποδοσφαιριστών για οφειλές του συλλόγου προς αυτούς μέχρι και τις 31-12-2011.

 Ο επίσημος Άρης χρειάζεται την συγκατάθεσή τους προκειμένου να προχωρήσει την διαδικασία δανειοδότησης βάση των διατάξεων της ομοσπονδίας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν λάβει διαβεβαιώσεις πως θα τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες (έστω σταδιακά) ειδικά μετά την τροπή των διοικητικών θεμάτων που συζητήθηκαν πρόσφατα στο «Βελλίδειο».    

 Η διαδικασία αυτή αποτελεί στη κυριολεξία «αγώνα δρόμου» και προστίθεται σε μια ακολουθία δράσεων για την συντομότερη δυνατή ολοκλήρωσή της. Οι πρώτες υπογραφές έχουν μπει από ποδοσφαιριστές.

 Την ίδια ώρα δεν λείπουν ορισμένες επιφυλάξεις που εκφράζονται από μερίδα ποδοσφαιριστών, καθώς δεν βρίσκονται όλοι στον ίδιο …βατήρα εκκίνησης. Οι επιφυλάξεις αφορούν περισσότερο σε ερωτηματικά που προκύπτουν και είναι σε έναν βαθμό θεμιτό να υπάρχουν.

 Η διοίκηση, παράλληλα, επιδιώκει να ενημερώσει το έμψυχο δυναμικό παραθέτοντας κάθε παράμετρο, δίνοντας την πραγματική διάσταση των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί. Επίσης, θέλει να κάνει σαφές πως η σχέση διοίκησης-ποδοσφαιριστών είναι αμφίδρομη, πράγμα που μεταφράζεται σε σχέση εμπιστοσύνης σ’ ένα κοινό μέτωπο στο δύσκολο κομμάτι της αδειοδότησης.    
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top