Αδύναμος κρίκος ο Μίσελ, «γυμνή» η… αριστερά δένει τα χέρια του Πρόμπιερζ!

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, όπως ομολόγησε μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, σκέφτεται αλλαγές, τις προανήγγειλε, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις βρίσκεται με δεμένα χέρια. Η πιο κραυγαλέα η περίπτωση του Μίσελ!

Είναι κοινό «μυστικό» στον Άρη ότι ο Πολωνός είναι αρκετά προβληματισμένος από τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του και την νοοτροπία κάποιων παικτών. Δεν είναι και ο μόνος. Διοίκηση και κόσμος βρίσκονται στην ίδια μοίρα με βάση την εικόνα της ομάδας.

Ένας από τους… αδύναμους κρίκους της είναι η απόδοση του Μίσελ. Αυτό το ντεφορμάρισμα του Μίσελ (μοναδική εξαίρεση ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό) με τα περισσότερα λάθη να γίνονται από την αριστερή πλευρά και μοιραία με συνεχόμενα γκολ από την πλευρά του (θυμηθείτε μόνο τους αγώνες με Αστέρα και Πανιώνιο…), δικαιολογημένα δημιουργεί προβληματισμό.

Εδώ, όμως, ο Πρόμπιερζ δείχνει να έχει δεμένα τα χέρια, λόγω και του αγωνιστικού προγραμματισμού που έγινε το καλοκαίρι.

Από τη μια, ο 39χρονος προπονητής σκέφτεται να τον αφήσει στον πάγκο για να ηρεμήσει και για του χτυπήσει ένα καμπανάκι, αλλά το θέμα είναι ότι δεν έχει λύσεις.

Γιατί πολύ απλά ο Άρης δεν έχει λύσεις στην αριστερή πλευρά, η οποία μοιάζει γυμνή. Ο Αγτζίδης, παίκτης που έλεγε το καλοκαίρι ότι υπολογίζει ο Σάκης Τσιώλης, αλλά δεν το έκανε στην πράξη, είναι στην Κ-20, ο Κριστιάν Πορτίγια που έχει παίξει κάποια στιγμή αριστερό μπακ, είναι τραυματίας και η μόνη λύση είναι η περίπτωση του Κώστα Καπετάνου, εφόσον δοκιμαστεί και «προκριθεί» από τον Πρόμπιερζ.

Όπως, άφησε να εννοηθεί, πάντως, ο Πολωνός, οι αλλαγές δεν θα περιοριστούν μόνο στη θέση του αριστερού μπακ.

Στόχος του να αφυπνίσει κάποιους παίκτες που βρίσκονται σε παρατεταμένη αγωνιστική κρίση και να βρει τα «εργαλεία» για την αγωνιστική αφύπνιση της ομάδας.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com! 

To Top