ΑΕΚ: Εκτός ξανά ο Στάνκοβιτς, μέσα ο Μάνταλος ενόψει Άρη

Η αγωνιστική δράση όμως συνεχίζεται και η ΑΕΚ καλείται να… μαζέψει τα κομμάτια της ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (2/2 – 19:30) με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πλέον σημαντικό για την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή είναι να φτιάξει την ψυχολογία της καθώς ακολουθούν δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια στο κλείσιμο του δεύτερου γύρου της κανονικής διάρκειας της σεζόν, αλλά και για το Κύπελλο.

Κάτι ανάλογο συνέβαινε και στο κομμάτι των απουσιών τελευταία με συνέπεια ο Γιαννίκης να έχει λιγοστές επιλογές, ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι. Ωστόσο τα νέα είναι κάπως καλύτερα σε αυτό το μέτωπο μιας και μετά τους Βράνιες και Σιμόες, επέστρεψε και ο Μάνταλος, ο οποίος έβγαλε κανονικά την τελευταία προπόνηση της Τρίτης πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Όλοι τους μπήκαν στην αποστολή για το ματς με τον Άρη.

Αντίθετα ο Στάνκοβιτς είχε έναν ερεθισμό στο γόνατό του μετά την επιστροφή του στο παιχνίδι από τον Βόλο. Είναι το σημείο στο οποίο είχε κάνει την επέμβαση, αλλά από την ΑΕΚ τονίζουν πως δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και πως χρειάζεται απλά διαχείριση. Εκτός παραμένει ο Άμραμπατ που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά και οι Ανσαριφάρντ και Μοχαμαντί που λείπουν με την Εθνική του Ιράν, ενώ οι Λάτσι και Γαλανόπουλος συνεχίζουν φυσικά το ειδικό τους πρόγραμμα.

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Άρη βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

 

To Top