ΑΕΛ: Αγκάνοβιτς ή Γκαζαριάν «κλειδώνουν» ενδεκάδα κόντρα στον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η αποστολή της ΑΕΛ, η οποία προπονήθηκε σήμερα σε γήπεδο που είναι κοντά στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε, ενώ σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ξεπέρασαν τα προβλήματά τους οι Κάρλος και Μαρκόσκι, αλλά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν στο πλάνο του Ντούσαν Κέρκεζ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως αναφέρει η Κυπριακή ιστοσελίδα goal.philenews.com: “Ο προπονητής της ΑΕΛ έχει έτοιμη την ενδεκάδα που θα παρατάξει την Πέμπτη, με μοναδικό ερωτηματικό μία θέση στη μεσαία γραμμή. Ένας από τους Αγκάνοβιτς ή Γκαζαριάν θα είναι στην ενδεκάδα, ενώ έχει καταλήξει στους άλλους δέκα. Η ΑΕΛ θα παραταχθεί με το 3-5-2, με στόχο να διατηρήσει το μηδέν παθητικό. Η αποστολή της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως στην ΑΕΛ έχουν πίστη πως είναι σε θέση να τα καταφέρουν. Στα φιλικά που έδωσαν οι κυπελλούχοι στη Βουλγαρία, έδειξαν καλά στοιχεία, όμως δεν είναι εκατόν τοις εκατόν έτοιμοι.

Ο Κέρκεζ λίγο πριν την αναχώρηση από τη Σόφια είχε δηλώσει πως η ομάδα του είναι στο 70% από πλευράς ετοιμότητας. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και ομαδικό πνεύμα, καθώς ο Άρης ως γηπεδούχος θα παρουσιαστεί με δυναμική και αποφασιστικότητα. Ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων δεν θα πρέπει να επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να παίξει τον δικό της ρόλο, οπόταν αυτό που έχει στο μυαλό του ο προπονητής της ΑΕΛ είναι να παρατάξει ένα σύνολο με τις τρεις γραμμές να είναι πολύ κοντά.

Η δραστηριότητα των μέσων θα πρέπει να βοηθήσει τους αμυντικούς, γιατί ο Άρης θα επιτεθεί από όλες τις πλευρές για να φθάσει στο γκολ. Η συνοχή στην άμυνα και η αλληλοκάλυψη των τριών γραμμών θα ενισχύσει την προσπάθεια των κυπελλούχων Κύπρου να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει στον επαναληπτικό για να εξασφαλίσουν την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Χρειάζεται και τύχη σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι, όμως για να έχουν και την τύχη με το μέρος τους οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν”.

To Top