Τσάμπιονς λιγκ: Με ανατροπή η Αϊντχόφεν 3-2 την Βασιλεία – Όλα τα αποτέλεσματα

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στον τρίτο προκριματικό του Champions League μετά την νίκη του στο Μαυροβούνιο επί της Σουτιέσκα (0-1), ενώ η Αϊντχόφεν με δύο γκολ στο 89’ και στο 92’ κέρδισε 3-2 την Βασιλεία!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Η Βασιλεία κέρδιζε με 1-2 την Αϊντχόφεν (την οποία αντιμετώπισε πριν από λίγες μέρες ο Άρης στην Ολλανδία) μέχρι το 89ο λεπτό, όμως όχι μόνο δεν άντεξε, αλλά ηττήθηκε κιόλας. Δύο γκολ από Λάμερς και Μάλεν έδωσαν μία απίστευτη νίκη στην PSV με 3-2 και μαζί το προβάδισμα πρόκρισης για την επόμενη φάση.

Μπορεί να μην έκανε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, όμως σε αυτό το επίπεδο το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν το απόλυτο φαβορί στο Μαυροβούνιο επί της Σουτιέσκα όμως υπέφερε μέχρι να πάρει την νίκη (0-1) που τον φέρνει με το ενάμιση πόδι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Η ομάδα του Πάολο Τραμετζάνι πήρε την νίκη χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντε Βινσέντι (42’, 0-1), σε ένα ματς που κρίθηκε από την λευκή βούλα, αφού στην επανάληψη (69’) οι γηπεδούχοι σημάδεψαν το δοκάρι στην δική τους εκτέλεση πέναλτι με τον Νίκολιτς.

Ένας άλλος Κύπριος (Πιέρος Σωτηρίου) άνοιξε τον δρόμο για την νίκη πρόκριση της Κοπεγχάγης στην Ουαλία επί της TNS με 0-2, ενώ το θρίλερ της βραδιάς παίχτηκε στο Φίλιπς Στάντιον.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των πρώτων αγώνων του 2ου προκριματικού του Champions League

Μονοπάτι μη πρωταθλητών

Αϊντχόφεν – Βασιλεία 3-2

(14’ Μπρούμα, 89’ Λάμερς, 92’ Μάλεν / 45’ Αγέτι, 79’ Αλντερέτε)

Πλζεν – Ολυμπιακός 0-0

Μονοπάτι πρωταθλητών

Σαμπούρταλο – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 0-2

(67’ Όρσιτς, 76’ πεν. Πέτκοβιτς)

TNS – Κοπεγχάγη 0-2

(18’ Σωτηρίου, 61’ πεν. Σκοβ)

Σουτιέσκα – ΑΠΟΕΛ 0-1

(42’ πεν. Ντε Βινσέντι)

To Top