ΑΕΛ: «Ψάχνεται» για Λάφερτι!

Το όνομα του Κιλ Λάφερτι έχει προταθεί στα γραφεία της ΑΕΛ. Έχει «πέσει» στο μεταγραφικό τραπέζι, ώστε να αξιολογηθεί η περίπτωσή του και να μελετηθεί το κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος απόκτησής του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Όπως αναφέρει το 24sports.com.cy: “Πρόκειται για 31χρονο (16/09/87) Διεθνή Βόρειοϊρλανδό επιθετικό με πολύ καλό βιογραφικό και μεγάλες παραστάσεις, κυρίως στα γήπεδα της Βρετανίας. Ρέιντζερς, Μπέρνλι, Νόριτς, Μπέρμιγχαμ, Χαρτς, Παλέρμο, Σιόν και Ρίζεσπορ σχηματίζουν το συλλογικό παζλ της πλούσιας μέχρι σήμερα καριέρας του.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι δεν προέρχεται από «άδεια» χρονιά, καθώς πέρσι αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Ρέιντζερς, σκοράροντας τέσσεερις φορές. 20 συμμετοχές μετρά σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια με τη Ρέιντζερ, ενώ φόρεσε 67 φορές την φανέλα της Εθνικής του ομάδας.

Στο πλούσιο παλμαρέ του συμπεριλαμβάνονται επίσης τρεία πρωταθλήματα Σκωτίας, ένα πρωτάθλημα Β΄ Ιταλίας, δυο Λιγκ Καπ Σκωτίας και ένα FA Cup Σκωτίας.

Το 2008 πήρε μεταγραφή 4.5 εκατομμύρια ευρώ από την Μπέρνλι στη Ρέιντζερ και πέντε χρόνια αργότερα κόστισε 2.6 εκατομμύρια ευρώ στην Παλέρμο για να τον πάρει από την Σιόν.

Η περίπτωσή του Λάφερτι, με βάση τις υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις, είναι σαφώς δύσκολη, ωστόσο δεν μπορούμε να προδικάσουμε ο,τιδήποτε. Το κατά πόσο η ομάδα της Λεμεσού είναι σε θέση να καλύψεις ένα τέτοιου επιπέδου συμβόλαιο είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες”.

To Top