ΕΣΑΚΕ: Κατανομή των τηλεοπτικών και γ.σ. στις 15 Ιουλίου

Για τις 15 Ιουλίου ορίστηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΕΣΑΚΕ, όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ που έγινε την Τρίτη (25/6) και από το οποίο απουσίαζαν οι εκπρόσωποι των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. 

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Μάλιστα, εάν δεν προκύψει απαρτία την πρώτη ημερομηνία, τότε θα γίνει νέα στις 23 του ίδιου μήνα.

Από ‘κει και πέρα, παρουσιάστηκε στα μέλη η μελέτη της εταιρείας Deloitte για την κατανομή των χρημάτων από την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ την Τρίτη 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των νομικών επιτελείων των ΚΑΕ με την νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ, για την τροποποίηση των κανονισμών του πρωταθλήματος της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ:

«Παρουσιάστηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου η Μελέτη της εταιρείας Deloitte για την κατανομή του οικονομικού ανταλλάγματος από την παραχώρηση των δικαιωμάτων τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του Πρωταθλήματος και αποφασίστηκε η έγκριση του τρόπου κατανομής να πραγματοποιηθεί σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου συνάντηση των νομικών επιτελείων των ΚΑΕ με την νομική υπηρεσία του ΕΣΑΚΕ για την τροποποίηση των Κανονισμών του Πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Λήφθηκε, επίσης, απόφαση για σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΕΣΑΚΕ για τις 15 Ιουλίου και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας για τις 23/7».

To Top