Το PRESSARIS καταγγέλλει και περιμένει να “πάει” στα… δικαστήρια: Αηδία για Βοσκάκη! “Στημένος” κι “επικίνδυνος”!!!

Κύλησαν 45′ στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Άρη με τη Βέροια. Ακόμη κι ένα παιδί… δημοτικού διαπίστωσε ότι ο διαιτητής Βοσκάκης είτε είναι κακός ρέφερι, είτε έχει «θέμα» με τους κίτρινους. Η συνέχεια ήταν χειρότερη στο δεύτερο ημίχρονο!

Σχεδόν όλα τα σημαντικά σφυρίγματα του διαιτητή από το Ρεθυμνο είναι προκλητικά! Αποφάσεις σε βάρος του Άρη χωρίς να υπάρχει παράβαση, ανύπαρκτες κίτρινες, αλλά και γενικά μια στάση που έδειξε ότι έχει πρόβλημα με τον Άρη. Aποκορύφωμα η φάση στον Πουλίδο στο κόρνερ, η οποία είναι… μαρς πέναλτι!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην μετάδοση του αγώνα στο δορυφορικό, ο Άγγλος σπίκερ ακόμη μιλάει (παραμιλάει) για πέναλτι μαρς πάνω στον Ισπανό αρχηγό του Άρη! Αυτή ήταν η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά το γκολ του Άρη τα πράγματα έγιναν… χειρότερα. Κίτρινη κάρτα στον… Κύργια που ήταν στον πάγκο, αποβολή του γυμναστή Κάντα και όχι μόνο. Αδικαιολόγητες κίτρινες στον Άρη, ανάποδα σφυρίγματα και στο 83′ η φάση που “ξεγύμνωσε” τον Βοσκάκη. Δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) μαρς στον Γεωργιάδη που δεν δόθηκε ποτέ! Και δεν ήταν μόνο αυτή! Στο 90′ ο Γεωργιάδης χτυπάει την μπάλα με το χέρι. Σφυρίζεται το φάουλ, όχι όμως η δεύτερη κίτρινη!!!

Σε ότι αφορά τη φάση των καθυστερήσεων ενώ θα μπορούσε πέναλτι στην ανατροπή του Οικονομόπουλου, θεώρησε ότι είναι “θέατρο”! Η αηδία ξεχείλισε, όταν δόθηκε δεύτερη ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ κίτρινη στον Αγκάνθο.

Κι όταν όλοι πίστευαν ότι η αηδία θα έφτανε εκεί, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η φάση της αποβολής του Πουλίδο με την λήξη του αγώνα. Ο Αρχηγός του Άρη μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης έδωσε το χέρι στον Βοσκάκη κι αυτός του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά τον αγώνα!

Το PRESSARIS καταγγέλλει τον Βοσκάκη. Ότι ήταν… άσχημα “στημένος” στον αγωνιστικό χώρο και τα σφυρίγματά του είναι επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια!!!

  Περιμένουμε τον αθλητικό δικαστή να μας καλέσει προκειμένου να εξηγήσουμε πόσο επικίνδυνο είναι για τη δημόσια ασφάλεια, το να “στήνεται” με τις αποφάσεις του άσχημα στον αγωνιστικό χώρο ένας διαιτητής!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top