Αηδία για τη μπόχα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Νέες αποκαλύψεις για το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, τις πλαστές ενημερότητες και τον Κουρίδη της ΕΠΟ

Μόνο αηδία προκαλεί η μπόχα και δυσωδία που εκπέμπει το ελληνικό ποδόσφαιρο! Νέες αποκαλύψεις είδαν το φως της δημοσιότητας στην εκπομπή “Η Δίκη του ΣΚΑΪ”, όπου επιβεβαιώνουν τη σήψη που έχει κατακυριεύσει το ελληνικό πρωτάθλημα, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη οργή στον φίλαθλο κόσμο!

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά πριν μερικές μέρες: “εμπλεκόμενος στο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων επικοινωνεί με έλληνα ποδοσφαιριστή ΠΑΕ προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση ή να μην συμμετάσχει σε αγώνα της SuperLeague.

Σύμφωνα με τους διαλόγους (δημοσίευσε σχετικά το “Βήμα”) ακούγεται ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου βενζίνης,να έχει αυτές τις απαιτήσεις από τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να κερδίσει στο στοίχημα αφού ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως του χρωστούσε σημαντικό χρηματικό ποσό”.

Σύμφωνα τώρα με την εκπομπή, ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο Παύλος Μητρόπουλος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου! Μάλιστα, σύμφωνα με τα sms που είδαν το φως της δημοσιότητας, εμπλέκονται στις συνομιλίες και τα παιχνίδια Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (2-0) και Πανθρακικός-Πανιώνιος 4-1!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στη συνέχεια η εκπομπή, η ΑΕΚ το 2007 συμμετείχε στο πρωτάθλημα με πλαστή ενημερότητα (!) επί προεδρίας Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ στην υπόθεση αυτή εμπλέκεται και ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θόδωρος Κουρίδης.

Αηδία… Προφανώς θα υπάρξει άμεση εμπλοκή των εισαγγελικών αρχών στις υποθέσεις!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σάιτ e-reportaz είχε φέρει στη δημοσιότητα την επίμαχη κατάθεση, χωρίς να ονοματίζει τον παίκτη. Διαβάστε και… αηδιάστε επίσης:

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζομαι σε ομάδα της Super League. Τον Β.Α. τον γνώρισα το περασμένο καλοκαίρι σε καφετέρια του Ν. Φαλήρου. Εγώ καθόμουν με την παρέα μου και αυτός με αναγνώρισε, με πλησίασε και μου συστήθηκε ως Β. και μου πρότεινε να παίξω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που είχε ο ίδιος σε γήπεδο 7 επί 7. Εγώ του είπα ότι θα το σκεφτώ και ανταλλάξαμε τηλέφωνα».

Έπειτα ισχυρίζεται ότι αφού γνωρίστηκαν καλάυτερα, πήρε το θάρρος και του δανείστηκε το ποσό των 5.000 ευρώ. Όταν ωστόσο παρήλθε ο χρόνος επιστροφής των χρημάτων ζήτησε μια παράταση, αλλά και πάλι δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει το ποσό και τότε ο επιχειρηματίας του είπε πως θα πρέπει να τα πάρει πίσω με άλλο τρόπο.

Αυτός ήταν -όπως αναφέρει ο ποδοσφαιριστής- να τον πιέζει προκειμένου να διαμορφώσει συγκεκριμένο αποτέλεσμα με την ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, ώστε να στοιχιματίσει (ο επιχειρηματίας) και να κερδίσει χρήματα. Ο 23χρονος ισχυρίστηκε πως δεν έστησε ποτέ του κανένα παιχνίδι κι ότι κατάφερνε να… ξεγλιστράει από τις πιέσεις του επιχειρηματία λέγοντας πως έχει συνεννοηθεί με συμπαίκτες του για κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα αλλά την παραμονή του αγώνα του έστελνε μήνυμα γράφοντας του «άκυρο». Σχετικά με τις μεταξύ τους συνομιλίες γίνονταν με σκοπό να κερδίσει χρόνο προκειμένου να του επιστρέψει τα χρήματα που είχε δανειστεί.

«Άκυρο μας κατάλαβαν, έχει γίνει της π…»! 

Από εκεί και πέρα μπορεί το ποσό που ισχυρίστηκε ότι δανείστηκε να ήταν 5.000 ευρώ, ωστόσο στην ανταλλαγή μηνυμάτων ο ποδοσφαιριστής αναφέρει ότι θα επιστρέψει 20-25 χιλ. ευρώ!

Σε συγκεκριμένο μήνυμά του μάλιστα ο νεαρός παίκτης την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου του 2014 και δύο ημέρες πριν γίνει ο αγώνας της ομάδας του στην Αθήνα, γράφει: «Άκυρο μας καταλάβανε έχει γίνει της πουτάνας, προσπαθούμε να σε κρατήσουμε μακριά.. Αύριο θα σου φέρω τα λεφτά». Έπειτα δε από ένα διήμερο του στέλνει ακόμα ένα μήνυμα, αναφέροντας:  «Είδες τι έγινε; Σωθήκαμε!!!Τρίτη, γιατί αύριο δεν δουλεύουμε».

Στις 24 Ιανουαρίου σε νέο μήνυμά του υποστηρίζει ότι βρίσκεται στα αποδυτήρια και περιμένει τα χρήματά του για να του φέρει το βράδυ. Την ίδια μέρα μάλιστα, στέλνει άλλα δύο μηνύματά, το απόγευμα και το βράδυ, γράφοντας στο πρώτο ότι θα γίνει και π… στη Συγγρού ώστε να βρει τα λεφτά! Επισημαίνει δεν πως δεν θα πρέπει να χαλάσουν εντελώς τις σχέσεις τους, γιατί έχουν κι άλλες δουλειές… Όσο για το δεύτερο, λέει ότι περιμένει να μπει ένας πρόεδρος στην ομάδα και από Δευτέρα που θα υπάρξουν πληρωμές αφού του χρωστάνε 30.000 ευρώ, θα του πάει τα 20-25.000 ευρώ”.

To Top