Aποφασισμένοι να μην τα παρατήσουν!

Τόσο ο Σούλης Παπαδόπουλος όσο και οι παίκτες, όσο είχαν την δύναμη να κάνουν δηλώσεις μετά το “έγκλημα” της Κρήτης, έχουν ξεκαθαρίσει ότι είναι αποφασισμένοι να μην τα παρατήσουν.

“Δεν θα τα παρατήσουμε ούτε και τώρα. Απομένουν οχτώ παιχνίδια και όλα γίνονται. Θα παλέψουμε με ότι δυνάμεις μας έχουν απομείνει μέχρι το τέλος” ήταν το μήνυμα των δηλώσεων του Σούλη Παπαδόπουλου στο PRESSARIS κατά την άφιξη της αποστολής στην Θεσσαλονίκη και στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις, αλλά και το πιστεύω των υπόλοιπων.

Ο αρχηγός των κίτρινων Χρήστος Βανγκέλι τόνισε χαρακτηριστικά: Πιστεύω ακόμη ότι μπορούμε να σωθούμε, όσες ελπίδες υπάρχουν, θα το παλέψουμε και εύχομαι να τα καταφέρουμε”, ενώ και ο Τάσος Μπακασέτας, ένας (άθελα του) από τους πρωταγωνιστές του αγώνα στην Κρήτη τόνισε: “Είμαστε σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ιδίως εγώ και ο Μπουγαΐδης, αλλά κάτι μου λέει μέσα μου πως από όλο αυτό θα βγούμε κερδισμένοι. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες”.

Από σήμερα η ομάδα καλείται να ξεπεράσει το σοκ της Κυριακής, να επιστρέψει στο γήπεδο και να σηκώσει το βάρος της κιτρινόμαυρης φανέλας με αξιοπρέπεια και πίστη.

To Top