Ασφαλιστικά μέτρα για να δοθεί νέα προσωρινή διαταγή

H ΠΑΕ Άρης θα προσπαθήσει να αποκτήσει και πάλι την προσωρινή προστασία από τους πιστωτές, την ώρα που η εκδίκαση της υπαγωγής στο άρθρο 99, αναβλήθηκε για τις 24 Μαρτίου.

Η χθεσινή απόφαση του Πρωτοδικείου να μην δώσει νέα προσωρινή διαταγή-ασπίδα απέναντι στους δεκάδες πιστωτές, αφήνει εκτεθειμένη την ΠΑΕ σε πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών, όπως π.χ. ο Θέμης Κουλουχέρης, αλλά και με κατάσχεση π.χ. από το Λάκκωμα.

Όπως τονίστηκε χθες δια στόματος Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος εκπροσώπησε την ΠΑΕ στο δικαστήριο για το άρθρο 99, ο νόμος προβλέπει ότι υπάρχουν κι άλλες δυνατότητες αντίδρασης. Έτσι οι κίτρινοι είναι αποφασισμένοι να υποβληθεί αίτηση ξανά, με ιδιαίτερο δικόγραφο, ζητώντας και πάλι ασφαλιστικά μέτρα. Στόχος ακόμη και εντός της εβδομάδας μπορεί να πετύχει προσωρινή διαταγή.

Στην Αλκμήνης τόνιζαν ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού και εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι τελικά θα κερδηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να υπάρχει ασπίδα για την ΠΑΕ.

To Top