Αθάνατη Ελλάδα! Ο Μαρινάκης μίλησε για… ξεφτίλα!

Εκνευρισμένος με όσα έγιναν στη Λεωφόρο εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που μίλησε για ξεφτίλα, κτηνωδία και πόλεμο! «Αυτά δεν έχουν δεν θα γίνουν ποτέ στο Καραϊσκάκη», πρόσθεσε…

Όπως μεταδίδει το sentragoal.gr:

«Δυστυχώς σήμερα ζήσαμε μια κτηνωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά που έγιναν δεν τα είχα φανταστεί ποτέ. Δεν είχα φανταστεί ότι με το που θα μπει η ομάδα στο γήπεδο θα γίνει εισβολή από φιλάθλους, ούτε πως θα πέφτουν αντικείμενα, καρφιά πέτρες, μπουκάλια. Είδατε τι έγινε με τον προπονητή μας. Δεν τα είχα φανταστεί ούτε τα είχα δει ποτέ. Όπως έλεγα στους συνεργάτες μου αυτά τα έβλεπα στην τηλεόραση στον πόλεμο του Ιράκ, με τόσες φωτοβολίδες. Είναι ξεφτίλα, με όλη τη σημασία της λέξης, για το ελληνικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στην κάμερα της Nova.

Και πρόσθεσε: «Υπό άλλες συνθήκες, θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο συλλυπητήρια αξίζουν. Οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να παίξουν. Ήρωες είναι… Τραυματίστηκε παίκτη μας και ο Περέιρα δεν μπορούσε να κάνει αλλαγή. Είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά. Γίνονται όμως γιατί υπάρχει ένα κανάλι, δύο-τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί και μια συγκεκριμένη εφημερίδα που από το πρωί μέχρι το βράδυ βομβαρδίζει το ποδόσφαιρο. Και λίγα έγιναν. Είναι ντροπή. Να τους χαίρεστε αυτούς που μιλάνε για διαφάνεια, καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτά στο Καραϊσκάκη δεν έχουν γίνει ούτε πρόκειται να γίνουν γιατί εμείς προστατεύουμε το ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς αν επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας του, τόνισε: «Ήταν κτηνωδία και πάλι καλά που τελειώσαμε το παιχνίδι. Είδα τους παίκτες, άλλοι ήταν χτυπημένοι, άλλοι στεναχωρημένοι, άλλοι σοκαρισμένοι γιατί δεν τα έχουν ξαναδεί αυτά. Δεν ήρθαν σε πόλεμο. Φυσικά, δεν είναι δικαιολογία. Μακάρι να υπήρχαν ανθρώπινες συνθήκες. Στον αθλητισμό κερδίζει ο καλύτερος, αλλά υπό νορμάλ συνθήκες. Δεν χωράει καμία κριτική στον αγώνα…»

To Top