Αθανασιάδης: «Εργαζόμαστε σκληρά για να ξεπεράσουμε την κρίση» (video)

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης τοποθετήθηκε μετά το τέλος της εκδήλωσης του ενιαίου Άρη. Απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες σχετικά με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ, αλλά έστειλε το μήνυμα ότι «η διοίκηση εργάζεται σκληρά για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση…».

Συγκεκριμένα, ο κ. Αθανασιάδης τόνισε πως: «Ο Άρης είναι μια τεράστια αθλητική και κοινωνική κυψέλη και αυτό αποδείχθηκε και σήμερα. Μια αθλητική κυψέλη με μεγάλη προσφορά και πολλές διακρίσεις που βάζουν τις βάσεις σε μια τόσο δύσκολη χρονιά για ένα παρόμοιο μέλλον με επιτυχίες.

Σημαντική είναι η πολυσυμμετοχικότητα και η αγάπη με την οποία περιβάλλουν όλοι τον σύλλογο, στοιχεία σημαντικά για να πορεύεται, κόντρα στα μεγάλα προβλήματα».

Σε ερώτηση σχετικά με την ΠΑΕ και τη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνει ο πρόεδρος των κίτρινων είπε: «Η γενική οικονομική κρίση που υπάρχει αγγίζει και τον σύλλογο. Εμείς εργαζόμαστε σκληρά ως διοίκηση για να βάλουμε τις βάσεις και να ξεπεράσουμε την κρίση στο πλαίσιο του εφικτού. Γι αυτό χρειάζεται συμμετοχή και συνένωση όλων των υγιών δυνάμεων του συλλόγου».

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη μετά την κοπή πίτας του ενιαίου Άρη:

{youtube}30cWqOf739o|640|360|1{/youtube}

To Top