Δαμιανίδης: «Οι μεγαλομέτοχοι να δώσουν την λύση» (video)

Στην δύσκολη κατάσταση που βιώνει όλο το μπάσκετ, αλλά και ο Άρης αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Δαμιανίδης. Αφού μίλησε για τις επιτυχίες του συλλόγου υπό δύσκολες συνθήκες, αναφέρθηκε στο θέμα Τζέιμς, χαρακτήρισε αδικαιολόγητη την ήττα και την εμφάνιση στον αγώνα με τον Ίκαρο, ενώ υπογράμμισε ότι την λύση στην ΚΑΕ θα πρέπει να την δώσουν οι μεγαλομέτοχοι.

Ο κ. Δαμιανίδης υπογράμμισε αρχικά ότι: «Στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι και θα έρθουν και δυσκολότερες, αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον σύλλογο. Στους γονείς που συμπαραστέκονται στα παιδιά, στα ίδια τα παιδιά που μπορούν και κάνουν πρωταθλητισμό σε αυτό το κλίμα και φέρνουν διακρίσεις στον σύλλογο, αλλά και όσους γενικά υπηρετούν τον σύλλογο. Είναι δύσκολο πράγμα ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός, ειδικά σε τόσο άσχημες συνθήκες…».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ χαρακτήρισε: «ηρωική την προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές μας, όπως βλέπουμε την ομάδα χόκεϊ, τους κολυμβητές, όλους… Έρχονται ακόμη πιο δύσκολες καταστάσεις και θα πρέπει να κάτσουν όλοι και να σκεφθούν πώς αυτός ο σύλλογος θα συνεχίσει να διατηρεί τις δυνάμεις του και να φέρνει επιτυχίες. Πώς αυτός ο σύλλογος θα συνεχίσει να διατρανώνει την αρειανή ιδέα και να κάνει περισσότερους και περήφανους αρειανούς».

Ειδικότερα για το μπάσκετ υπογράμμισε ότι: «Το άθλημα βάλλεται από παντού και υπάρχει το τρανό παράδειγμα της ματαίωσης για πρώτη φορά του ολ σταρ γκέιμ. Παραμένει ανοιχτό το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πρέπει να υπάρξει εξέλιξη και είναι λυπηρό να υπάρχουν για το συγκεκριμένο άθλημα τόσο δύσκολες συνθήκες».

Για την ομάδα του Άρη, ο κ. Δαμιανίδης είπε: «Δυστυχώς είχαμε την περίπτωση του Τζέιμς που έδινε πολλά στην ομάδα, αλλά αυτό ισχύει σε όλη την Ευρώπη, εάν ένας αθλητής δεν θέλει να κάτσει σε μια ομάδα, μπορεί να φύγει. Μπορεί να είχαμε τη δικαίωση και ηθική και υλική, αλλά επί της ουσίας η ομάδα αποδυναμώθηκε. Δεν δικαιολογείται όμως αυτή η ομάδα και αυτό το ρόστερ να χάνει από ομάδες όπως ο Ίκαρος. Υπάρχουν σε όλους ευθύνες και στη διοίκηση φυσικά…».

Για την κατάσταση που υπάρχει στην ΚΑΕ ο πρόεδρός της είπε: «Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει… Το έχω ξαναπεί, ότι η ΚΑΕ Άρης είναι μια ανώνυμη εταιρία, έχει μεγαλομετόχους και την λύση θα πρέπει να την δώσουν οι μεγαλομέτοχοι. Υπάρχει η ευκαιρία μέσα από τη γενική συνέλευση της Λέσχης να τοποθετηθούν για να προχωρήσουν οι εξελίξεις. Πρέπει να δοθεί λύση»

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Γιάννη Δαμιανίδη μετά την κοπή πίτας του ενιαίου Άρη:

{youtube}ST1uSlLSl2c|640|360|1{/youtube}

To Top