Αθανασιάδης στο PRESSARIS: “Καταχρηστική η προσφυγή του Κατίδη”

Βάσει των όρων στο συμβόλαιο του Γιώργου Κατίδη και των αιτιών που καταγράφονται στην προσφυγή του κατά της ΠΑΕ, τότε αυτή θεωρείται καταχρηστική, όπως υποστήριξε και ο πρόεδρος της ομάδας, Θανάσης Αθανασιάδης.

Αναλύοντας το έγγραφο της προσφυγής του Γιώργου Κατίδη οι διοικούντες του Άρη διαπίστωσαν και μέσα από τη διασταύρωση των στοιχείων με το λογιστήριο της ΠΑΕ πως η συγκεκριμένη προσφυγή είναι καταχρηστική. Το ποσό των 10.000 ευρώ που διεκδικεί ο Κατίδης και αφορά το πριμ συμμετοχών (είχε 12 φέτος), η ΠΑΕ οφείλει να το καταβάλλει έως το τέλος του συμβολαίου του, το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΠΑΕ ισχυρίζονται πως ο Κατίδης είναι κανονικά πληρωμένος μέχρι τις 30 Απριλίου!

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης με δηλώσεις που έκανε στο PRESSARIS τόνισε πως “ο παίκτης είναι πληρωμένος έως τις 30 Απριλίου και φυσικά δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή. Τα χρήματα που αναγράφονται στο συμβόλαιό του έχουν καταβληθεί στο ακέραιο, όπως και οι μισθοί και τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα. Επόμενη υποχρέωση της ΠΑΕ στον Κατίδη είναι στις 30 Ιουνίου. Η προσφυγή του είναι καταχρηστική. Κρίμα που οδηγήθηκε σε μια τέτοια ενέργεια από ορισμένους. Θα φανεί και στην διαδικασία ότι δεν είχε δικαίωμα να καταθέσει προσφυγή. Πρέπει να σταματήσει αυτό που κάνουν ορισμένοι με τις προσφυγές, για να εξυπηρετήσουν δικούς τους σκοπούς”.

 

To Top