Ορφανίδης στο PRESSARIS: «Ο Άρης θα συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος»

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΣ Άρης έμειναν και φέτος πιστές στην παράδοση που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος για ολόκληρες δεκαετίες. Η χρονιά στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο, με την παρουσία τριών ομάδων σε τελικούς από τους οποίους δυο κατακτήθηκαν.
Η συμβολή του Γιώργου Σεμερτζίδη είναι ανεκτίμητη γιατί εκτός από την τεράστια εμπειρία που διαθέτει στις κατηγορίες αυτές, η φυσική του και μόνο παρουσία αποτελεί εγγύηση στον τεχνικό και οργανωτικό τομέα.
Η επέκταση της συνεργασίας με τον ερασιτέχνη για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη που υπάρχει από την τριβή της τριετίας, ανοίγοντας παράλληλα έναν νέο ορίζοντα συνύπαρξης με τους ανθρώπου που επωμίζονται το δύσκολο διοικητικό κομμάτι.
Ο Τάσος Ορφανίδης κι ο Στέργιος Αθανασιάδης θα συνεχίζουν την προσπάθεια ανάδειξης ταλέντων, όπως και την σταθερή παρουσία του ονόματος της ομάδας στην κορυφή του χώρου πανελληνίως.
Στο πλαίσιο αυτό επεξεργάζεται ένα νέο πλάνο λειτουργίας των ακαδημιών με νέες συνεργασίες το οποίο δουλεύουν το τελευταίο διάστημα οι άνθρωποι του συλλόγου.
«Είμαστε ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της δουλειάς στη φετινή σεζόν» υποστήριξε ο Τάσος Ορφανίδης μιλώντας στο PRESSARIS και πρόσθεσε με νόημα:
«Τα τμήματα υποδομής αποτελούν τη βάση για κάθε ομάδα. Ο Άρης είναι πρωτοπόρος στις ηλικίες αυτές και θα συνεχίζει να παράγει έργο. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε ταλέντα και να επανδρώσουμε τις μεγαλύτερες κατηγορίες. Τροφοδοτούμε την Κ17 η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και διαθέτει πολλούς ελπιδοφόρους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Άρης πρέπει να στηριχθεί και στα δικά του παιδιά».
Ο παράγοντας των κίτρινων υπογράμμισε παράλληλα το σχέδιο που επεξεργάζεται ο ίδιος και οι συνεργάτες του για τη νέα χρονιά.
 «Είμαστε σε καλό δρόμο. Θα επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας σε επίπεδο συνεργασιών. Θέλουμε ο Άρης να συνεχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο αυτό. Ο Άρης, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων όσων ασχολούνται με την ανάδειξη ταλέντων. Σύντομα θα είμαστε σε θέση να δώσουμε λεπτομέρειες».
 
To Top