Αθανασιάδης: «Τεκμηριωμένη η πρότασή μας, ο κόσμος θα αποφασίσει»

 

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε στον Άρη για την γενική συνέλευση της 21ης Μαΐου… Ο Θανάσης Αθανασιάδης και η διοίκηση της ΠΑΕ κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση (με αριθμό πρωτοκόλλου 27) και περιμένουν την ετυμηγορία του κόσμου. Ο πρόεδρος των κίτρινων κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για τη συγκεκριμένη πρόταση… Μόνο φήμες και πληροφορίες.

Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας προχώρησε, πάντως, σε μια τοποθέτηση που δίνει στο στίγμα της πρωτοβουλίας που γίνεται, μιλώντας στην εφημερίδα «δημοκρατία».

«Όλοι γνωρίζουν ότι καταθέσαμε έγκαιρα και μέσα στις προθεσμίες που μας έδωσε η Κοινωνία Μελών την πρότασή μας» τόνισε ο  Αθανασιάδης και υπογράμμισε: «Η πρόταση που καταθέσαμε είναι τεκμηριωμένη, προβλέπει ένα πλάνο σχεδιασμού για να προχωρήσει ο σύλλογος. Εμείς πλέον δεν έχουμε να πούμε κάτι περισσότερο. Την πρόταση αυτή θα την ακούσει ο κόσμος, θα την κρίνει και αυτός θα αποφασίσει. Περιμένουμε να την εγκρίνει».

Από τα λόγια του βγαίνουν φυσικά δυο στοιχεία: το γεγονός ότι υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία στην πρόταση, μιλώντας για τεκμηριωμένη πρόταση, καθώς φυσικά και το ότι όλοι πλέον αναμένουν την… ετυμηγορία του κόσμου.

Σε ότι αφορά την πρόταση αυτή της διοίκησης Αθανασιάδη, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει προβλέπεται ανάμεσα στ’ άλλα να υπάρχουν: ένα ανανεωμένο διοικητικό σχήμα, εισροή κεφαλαίων από τη συνεργασία με τον Φερνάντο Πλα, συμμετοχή του Μανέλ Φερέρ στον αγωνιστικό σχεδιασμό με παίκτες που θα έρθουν και θα φύγουν, μείωση του μπάτζετ σε οριακό επίπεδο και… «θυσία» ορισμένων ποδοσφαιριστών που θεωρούνται «πρώτης γραμμής» και θα βρεθούν υπό παραχώρηση.

To Top