Αθηναίου: “Τελείως διαφορετικό ματς αυτό που έρχεται με τον ΠΑΟΚ”

Οι πρεμιέρες τις περισσότερες φορές κρύβουν εκπλήξεις όμως η φετινή ομάδα του Άρη έχει τις βάσεις και μπορεί να αντεπεξέλθει των δύσκολων συνθηκών. Η συγκέντρωση κυριαρχεί και ο Γιάννης Αθηναίου στάθηκε και στον χαρακτήρα και την ποιότητα που έχουν οι συμπαίκτες του και μπόρεσαν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αφήσουν πίσω τη νίκη πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και να παρουσιαστούν έτοιμοι απέναντι στον ΚΑΟΔ. Αποστολή εξετελέσθη.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Στην αρχική του τοποθέτηση ο 25χρονος πλέι μέικερ τόνισε για τον χθεσινό αγώνα πως “ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο εκεί. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη και να ξεκινήσουμε με το δεξί το πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε…” και πρόσθεσε: “Όλα τα παιδιά έχουν τον χαρακτήρα και την ποιότητα να αφήνουν πίσω τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη και έτσι συγκεντρωθήκαμε όλοι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ. Μας βοήθησε και ο κόουτς σε αυτό να το ξεχάσουμε”.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί είπε πως “είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα θα το λάβουμε σαν ακόμα ένα παιχνίδι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για εμάς τον θέλουμε σε κάθε παιχνίδι. Είναι κοντά μας μέχρι στιγμής κοντά μας και αυτό πιστεύω θα κάνει και στο ματς με τον ΠΑΟΚ που τον χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερο”.

 

To Top