Αρχηγού παρούσης ο Άρης ELGEK κόντρα στον Ιπποκράτη (11.00)

Με τη Νίκη Χατζάκου να δίνει τελικά κανονικά το παρών, η γυναικεία ομάδα του Άρη ELGEK είναι έτοιμη να ξεκινήσει με το… δεξί τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Τα κορίτσια του Βασίλη Μασλαρινού υποδέχονται στις 11.00 τον Ιπποκράτη Κω σ΄ ένα ματς, μάλιστα, που θα διεξαχθεί στην ουσία… εκτός έδρας για τις «κίτρινες». Και αυτό γιατί μπορεί οι Θεσσαλονικιές να είναι δηλωμένες σαν γηπεδούχες, όμως, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μίκρα A΄ και όχι στο Αλεξάνδρειο, που είναι η φυσική τους έδρα.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αυτή είναι και η πρώτη φορά που η γυναικεία ομάδα του Άρη ELGEK αγωνίζεται στη Μίκρα, καθώς ουδέποτε στο παρελθόν έχει δώσει κάποιο επίσημο παιχνίδι της μακριά από το Αλεξάνδρειο.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο τεχνικός του συλλόγου, Βασίλης Μασλαρινός, έχει πλήρες το «οπλοστάσιό» του από την στιγμή που και η αρχηγός του Άρη ELGEK, Νίκη Χατζάκου, «φώναξε» παρών. Η έμπειρη γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα στο γόνατο μέσα στην εβδομάδα, όμως, «έβγαλε» κανονικά τις δύο τελευταίες προπονήσεις και έτσι συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

To Top