Αθηναίου: “Τυχερά τα νέα παιδιά του Άρη, που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα”

Ο Γιάννης Αθηναίου κατανοεί απόλυτα την ανυπομονησία του κόσμου του Άρη για τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο, ωστόσο ούτε ο ίδιος ούτε ουδείς άλλος από την ομάδα προτρέχουν. Προέχει η Ελευσίνα άλλωστε. 

Ο Έλληνας γκαρντ μίλησε την εφημερίδα “Goal” και τόνισε πως “δεν προτρέχουμε, αυτή την στιγμή έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Πανελευσινιακό σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα θέλει για δικούς του λόγους την νίκη”.

Πρόσθεσε πως “γνωρίζω πολύ καλά πόσο μεγάλη σημασία έχει για τον κόσμο του Άρη το ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο στις 22 Δεκεμβρίου, γνωρίζω πώς μετά από χρόνια η ομάδα έχει ξανά την ευκαιρία να πάει σε έναν τελικό, όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια να εμφανιστούμε με έλλειψη συγκέντρωσης σε κανένα παιχνίδι γιατί θα το πληρώσουμε. Κερδίσαμε τον Ηλυσιακό, τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό μετά από αυτό το παιχνίδι θα στρέψουμε όλη μας την προσοχή στον Πανιώνιο”.

Για τον ίδιο λέει: “Ο λόγος για τον οποίο ήρθα στον Άρη ήταν γιατί ο προπονητής μού εξήγησε ακριβώς τον ρόλο που θα είχα στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας, μέρος αυτής της προσπάθειας”.

Για τους νεαρούς παίκτες: “Ο Άρης διαθέτει ταλαντούχα παιδιά, στο μέλλον για κάποιους από αυτούς ίσως να μιλάει όλη η Ελλάδα, είναι τυχερός ο Άρης που τους έχει, είναι τυχερά όμως και τα ίδια τα παιδιά που αποτελούν μέρος αυτού του προγράμματος που μπορεί να συγκριθεί ίσως μόνο με τα προγράμματα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού”.

 

To Top