Ανακοίνωση-επιβεβαίωση από το ΤΑΠ Άρης!

Το ΤΑΠ Άρης έκανε γνωστή την απόκτηση του Ρολάντο Ντεσπέιν, σημειώνοντας στη σχετική ανακοίνωση: «Το ΤΑΠ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ρολάντο Ντεσπέιν. Ο Κουβανός βολεϊμπολίστας υπέγραψε πριν από λίγο, στα γραφεία του Ερασιτέχνη, το συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους»».

Ποιος είναι ο Ντεσπέιν

Ο Ρολάντο Χούρκιν Ντεσπέιν γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1987 και έχει ύψος 2.01μ..

Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά τη σεζόν 2010-΄11 για λογαριασμό του Ολυμπιακού, από τον οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι του 2011, έχοντας προλάβει, όμως, να κατακτήσει τον τίτλο του MVP εκείνης της σεζόν και το νταμπλ.

Στη συνέχεια, ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη, αποδεχόμενος την πρόταση του Ηρακλή και με τον «γηραιό» χρίστηκε, επίσης, νταμπλούχος.

Επόμενος σταθμός του ήταν τον Μάιο του 2012 η Μέντλεϊ Καμπίνας στο Σάο Πάολο, παρ΄ ότι είχε στα χέρια του και πρόταση από ιταλικές ομάδες, στην οποία και έμεινε μέχρι την περσινή χρονιά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Κουβανός ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της χώρας του, με την οποία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Παναμερικάνικους αγώνες το 2007 στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

To Top