Ολοκληρώθηκε η… τετράωρη συνάντηση με την ΝΕΧΙΑ – Βγαίνει ανακοίνωση από την ΚΜΑ για το πόρισμα!

Μετά από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον εκπρόσωπο της ΝΕΧΙΑ στο Κλεάνθης Bικελίδης, σχετικά με το πόρισμα! Αναμενένεται η ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Κλεισμένοι στα γραφεία της ΚΜΑ βρέθηκαν οι φορείς του Αρη για να παραλάβουν το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου της περιόδου 2004-2012. Συγκεκριμένα πήγαν στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών Αρη περίπου στις 14:00 προκειμένου να λάβουν το περιβόητο πόρισμα του ελέγχου που αφορά τη συγκεκριμένη οκταετία.

Παρών από πλευράς ΠΑΕ ήταν ο πρόεδρος Δημήτρης Ηλιάδης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Ευθυμιάδης, ο πρόεδρος του ΑΣ Θωμάς Γιώτας ενώ υπήρχαν και άλλοι εκπρόσωποι του ΑΣ και των οργανωμένων οπαδών, καθώς και σύσσωμο το δ.σ. της ΚΜΑ.

Η συνάντηση κράτησε περίπου τέσσερις ώρες και δόθηκε από τον άνθρωπο της ΝΕΧΙΑ ένα γενικό περίγραμμα για το τι περιέχει το πόρισμα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί 20-21 Δεκεμβρίου δεν θα γίνει γνωστό το περιεχόμενο του πορίσματος, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες θα βγει και επίσημη ανακοίνωση της ΚΜΑ.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε…

To Top