Αθλέτικ: Ο Γουίλιαμς τραυματίστηκε και σπάει το σερί των 6,5 ετών χωρίς απουσία

Το απίθανο σερί των 236 αγώνων στη La Liga χωρίς απουσία του Ινιάκι Γουίλιαμς αναμένεται να σπάσει, αφού ο Ισπανός επιθετικός της Αθλέτικ τραυματίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα χρειαστεί να κάνει τα πλάνα του για το επόμενο παιχνίδι της Αθλέτικ στη La Liga χωρίς τον Ινιάκι Γουίλιαμς, τον ποδοσφαιριστή που δεν έχει λείψει από αγώνα πρωταθλήματος εδώ και 6,5 χρόνια!

Ο Ισπανός (αλλά διεθνής με την Γκάνα) επιθετικός τραυματίστηκε στους συνδέσμους του δεξιού αστραγάλου στο παιχνίδι κόντρα στην Κάντιθ, όπου σκόραρε και απέτυχε και σε εκτέλεση πέναλτι. Αντικαταστάθηκε στο 54ο λεπτό και έκτοτε άρχισε η ανησυχία για το σερί του.

Ο σύλλογος του Μπιλμπάο ανακοίνωσε την Τρίτη τη ζημιά και πλέον μοιάζει αδύνατο να αγωνιστεί την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο την Εσπανιόλ στο “Σαν Μαμές”.

Αυτό σημαίνει ότι θα σπάσει το σερί των 236 σερί αγώνων που έχει δώσει στο πρωτάθλημα αδιάλειπτα από τον Απρίλιο του 2016. Τότε είχε απουσιάσει από τον αγώνα κόντρα στη Μάλαγα, σε μία σεζόν που είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Έκτοτε απουσίαζε από τους αγώνες των Βάσκων μόνο για ξεκούραση και αγωνιζόταν σε όλα τα παιχνίδια είτε βασικός είτε αλλαγή.

To Top