Μπένετ: “Κάποιοι διαιτητές θα πρέπει να λάβουν επιπρόσθετη εκπαίδευση”

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ τονίζει πως κάποιοι διαιτητές θα πρέπει να λάβουν “επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση”.

Ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ αναφέρθηκε στη διαιτησία του κυρίου Καραντώνη λέγοντας πως “η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή” και ότι θα: “θα παρέχει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση σε αυτούς τους αξιωματούχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προύποθέσεις των προτύπων που αναμένονται από όλους τους αξιωματούχους αγώνα σε αυτό το επίπεδο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια του αγώνα μεταξύ της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης και της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, ο οποίος διεξήχθη την Δευτέρα 29/08/2022, η ΚΕΔ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συνολική απόδοση ορισμένων εκ των αξιωματούχων του αγώνα δεν ήταν αποδεκτή.

Ως αποτέλεσμα, η Κ.Ε.Δ. θα λάβει τα αρμόζοντα εσωτερικά πειθαρχικά μέτρα και θα παρέχει για μερικούς μήνες περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση σε αυτούς τους αξιωματούχους προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το επίπεδο της απόδοσης πληροί τις προύποθέσεις των προτύπων που αναμένονται από όλους τους αξιωματούχους αγώνα σε αυτό το επίπεδο».

To Top