ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αθλητικός διευθυντής ΑΙΚ: “Έχουν αποσυρθεί για Σούντγκρεν”

Αρνητικά εξελίσσεται όπως φαίνεται η υπόθεση της απόκτησης του Ντάνιελ Σούντγκρεν από τον Άρη με βάση την δήλωση που έκανε σήμερα ο αθλητικός διευθυντής της ΑΙΚ Μπγιορν Βέστρομ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Την ώρα που ο 28χρονος μπακ είναι στην αποστολή της πρωταθλήτριας Σουηδίας για το Ντουμπάι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για το πρωτάθλημα που ξεκινάει τον Μάρτιο, ήρθε η δήλωση του στελέχους της ΑΙΚ που ανατρέπει τα δεδομένα για τον Άρη κι ενώ υπάρχει μια πρώτη προφορική συμφωνία των κιτρινόμαυρων με τον παίκτη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βέστρομ: “Υπήρχε ένα ενδιαφέρον, κάναμε μια διαπραγμάτευση και δεν συμφωνήσαμε με όσους ενδιαφέρονταν. Λοιπόν, είμαστε όπως είμαστε. Αυτό που έχουμε καταλάβει, έχουν αποσυρθεί, αυτό έχουν ανακοινώσει έτσι κι αλλιώς σε μας. Προς το παρόν είναι παίκτης της AIK και σχεδιάζουμε με ότι βρίσκεται στο AIK” χωρίς να διευκρινίζει σε ποια ομάδα αναφέρεται, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι μιλάει για τον Άρη.

Οι δηλώσεις έγιναν κατά την αναχώρηση της αποστολής της ΑΙΚ για το Ντουμπάι όπου θα πραγματοποιήσει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Mε βάση όσα έχουν υπογραμμιστεί τις προηγούμενες μέρες  τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε διαφωνία ως προς τον τρόπο καταβολής του ποσού μια και οι Σουηδοί ήθελαν την εφάπαξ καταβολή του (2.000.000 κορώνες, περίπου 200.000 ευρώ).

Όπως έχουμε επισημάνει σε άλλο ρεπορτάζ έχουν στις εναλλακτικές περιπτώσεις τον 23χρονο μπακ από το Μαυροβούνιο, Στέφαν Βίτσο.

O συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έπαιζε μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Σερβίας με την φανέλα της Ραντ και είχε 15 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, αλλά έχει λύσει την συνεργασία του με την ομάδα του Βελγραδίου.

To Top