ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ξενικάκης, Παντελίδης, Σκούτας! Οι MVP του Παναθηναϊκού!

Ξεκινάκης, Παντελίδης, Σκούτας. Τέτοια εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο ούτε από τον πραγματικά εξαιρετικό σήμερα Νικ Καλάθη. Τα τρία πρώτα ονόματα είναι οι διαιτητές του αγώνα… Ομορφιές στο ΟΑΚΑ!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο Άρης που αγωνίστηκε χωρίς Μπελ και Βεργίνη και έχασε και τον Σλαφτσάκη, ενώ είχε ανέτοιμο τον Τζόουνς κατάφερε να φτάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό στον πόντο στο φινάλε της τρίτης περιόδου, μειώνοντας σε 60-59 από το -20!

Χλωμά πρόσωπα οι διαιτητές – συμπαίκτες του Παναθηναϊκού δεν ήξεραν τι να κάνουν για να ανατρέψουν την κατάσταση, αλλά τελικά τα… κατάφεραν!

Ο Παναθηναϊκός έπαιζε ζον πρες και ο Άρης χρεώθηκε πέντε φάουλ στα πρώτα 3,5 λεπτά της τέταρτης περιόδου, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν… μηδέν!

Με 5/6 βολές ξέφυγαν στο σκορ με 68-62. Τα φάουλ στην άμυνα του Παναθηναϊκού ήταν εξοργιστικά, αλλά είχαν χαλάσει τρεις σφυρίχτες…

Στο 34’ φάουλ στον Τολιόπουλο δεν δίνεται, ο Καλάθης κάνει το 70-62 και ο Καστρίτης καλεί τάιμ άουτ. Ο Τολιόπουλος μειώνει με τρίποντο σε 70-65, ακολουθεί καλάθι του Γκιστ (72-65) και αφού δεν δίνεται φάουλ στην επίθεση του Άρη, γίνεται κλέψιμο από τον Τολιόπουλο, ο οποίος δέχεται φάουλ που είναι ο ορισμός του αντιαθλητικού στο κέντρο του γηπέδου και ο Ξενικάκης με τη φάση μπροστά του δίνει τη μπάλα υπέρ του Παναθηναϊκού.

Σκοράρει ο Κιλπάτρικ για το 74-65 και από εκεί και πέρα ξεφεύγει το παιχνίδι…

To Top