Αθόρυβη η δοκιμασία στην Έβερτον, το καλοκαίρι τα… σπουδαία

Ο Γιώργος Κατίδης καλείται να επιστρέψει στην κιτρινόμαυρη πραγματικότητα και να ενισχύσει τον Άρη στη δύσκολη συνέχεια, όντας πιο «γεμάτος» σε εμπειρίες από την παραμονή και δοκιμασία του στην Έβερτον, με φόντο το όνειρο της συμμετοχή στην Πρέμιερ λιγκ.

Ο 19χρονος μέσος του Άρη βρέθηκε στο… μικροσκόπιο του Ντέιβιντ Μόγιες, προπονητή των «εφοπλιστών», ο οποίος πήρε μια πρώτη γεύση από κοντά για την ποδοσφαιρική του αξία. Τον Κατίδη παρακολουθούσαν εδώ και αρκετές βδομάδες οι σκάουτερ της αγγλικής ομάδας και είχαν ενημερώσει σχετικά τον Μόγιες.

Οι Άγγλοι, βέβαια, κράτησαν επίσημα κλειστά τα χαρτιά τους για το τι είδαν και το πώς θα κινηθούν στη συνέχεια στην περίπτωση του νεαρού… Στο επίσημο σάιτ της ομάδας δεν υπήρχε κάποια αναφορά, την ώρα που προς το παρόν ούτε οι ρεπόρτερ της Έβερτον επισήμαναν την παρουσία του παίκτη στις προπονήσεις και στην πόλη του Λίβερπουλ. Μια… αθόρυβη δοκιμασία, με δεδομένο ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά συγκεκριμένες κινήσεις από τους εμπλεκόμενους. Εφόσον ο Κατίδης πείσει και εγκριθεί η απόκτησή του από την Έβερτον, τα… σπουδαία αναμένονται το καλοκαίρι.

Μέχρι τότε θα παρακολουθούν την πορεία και την πρόοδό του, οι υπεύθυνοι της αγγλικής ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Κατίδη λήγει το καλοκαίρι του 2013 και σε περίπτωση απόκτησής του από την Έβερτον οι κίτρινοι θα αποζημιωθούν. 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top