«Βασίλη ζωντανός, για πάντα Αρειανός»

Τη θλίψη της για το χαμό του γνωστού Αρειανού Βασίλη Τσιβιλίκα εξέφρασε η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της, κάνοντας ειδική αναφορά στα φίλαθλα αισθήματα αλλά και στην καλλιτεχνική αξία του εκλιπόντος ηθοποιού.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Τσιβιλίκα που έφυγε από την ζωή εντελώς ξαφνικά και άδικα στα 70 του χρόνια.

Ο Βασίλης Τσιβιλίκας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς στην Ελλάδα και φυσικά γνωστός για τα αρειανά του αισθήματα.

Βασίλη ζωντανός, για πάντα Αρειανός».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Άρης:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Τσιβιλίκα που έφυγε από την ζωή εντελώς απροσδόκητα σε ηλικία 70 ετών. Ο Βασίλης Τσιβιλίκας υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες μορφές στον χώρο της ελληνικής ηθοποιίας και δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον ΑΡΗ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Super 3:
“O SUPER 3 εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια, για τον χαμό του σπουδαίου Αρειανού κωμικού, Βασίλη Τσιβιλίκα. «Καλό παράδεισο» να έχει, κουράγιο στην οικογένεια και τους οικείους του.
ΒΑΣΙΛΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ”

To Top