Αισιοδοξία από Περσιανλή και Τερζή

Την ευχή να κάνει ο Άρης την καλύτερη δυνατή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ανδρών εξέφρασαν ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Περσιανλής, και ο αρχηγός, Θάνος Τερζής, στην επίσημη συνέντευξη Τύπου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου αργότερα το απόγευμα -και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακό Μουσείο (19:30)- θα γίνει για πρώτη φορά και η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

«Πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες, τα πράγματα δεν είναι τόσο μαύρα. Θα συμφωνήσω με τους συναδέλφους μου και ειδικότερα με τον κ. Ανδρεόπουλο σ’ αυτό. Θα έχουμεένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η ποιότητα είναι υποκειμενική. Γίνεται δουλειά στις μικρές ηλικίες και τα μηνύματα είναι θετικά. Ο Άρης είναι μία από τις πέντε-έξι ομάδες που έχει πάρα πολύ κόσμο, με απαιτήσεις. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, με τα όπλα που έχουμε. Εύχομαι να έχουμε υγεία και καλή επιτυχία», δήλωσε ο προπονητής των «κίτρινων».

Εκ μέρους των παικτών της ομάδας, το λόγο πήρε ως αρχηγός ο Θάνος Τερζής, ο οποίος είπε: «Εύχομαι υγεία σε όλους και κυρίως στους αθλητές. Μας βομβαρδίζουν κάθε μέρα απαισιόδοξες ειδήσεις, Εμείς πρέπει να δούμε τα πράγματα αισιόδοξα. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για τα νέα παιδιά και με ομαδική δουλειά δεν θα υπάρξουν προβλήματα. Χρειάζεται δουλειά από όλους, σ’ αυτή την κομβική χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χορηγό του Άρη, τον κ. Μαρμούρη. Είναι σημαντική η βοήθεια που μας δίνει και μακάρι όλες οι ομάδες να έχουν χορηγό».

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατώρος, λέγοντας τα εξής: «Σας καλωσορίζω εκ μέρους του συμβουλίου της ΕΣΑΠ στην έναρξη του πρωταθλήματος. Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη βόλεϊ. Ευχαριστούμε τη Θεσσαλονίκη, είναι τιμή μας που είμαστε εδώ. Η φετινή χρονιά διαφορετική. Είναι μια αλλαγή σελίδας και όλα θα πάνε καλά, παρά το αρνητικό κλίμα στην χώρα μας. Εμείς όλον αυτόν τον αρνητισμό θα προσπαθήσουμε να τον αναστρέψουμε και θα δημιουργήσουμε μια ευκαιρία. Το βόλεϊ είναι ένα άθλημα ευέλικτο που έχει πολλά περιθώρια. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το άθλημα είναι υψηλού επιπέδου. Θα είναι το πλέον ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μπορεί να λείπουν οι ξένοι παίκτες, αλλά θα επενδύσουμε σε Έλληνες, κάτι που θα έπρεπε να γίνει πιο νωρίς. Περήφανοι που όλες οι ομάδες εμπιστεύτηκαν Έλληνες προπονητές που με την δουλειά θα δείξουν πως είναι οι καλύτεροι. Οι αθλητές είναι καλά παιδιά και πολύ καλοί αθλητές. Η διαφορά σε σχέση με τα άλλα αθλήματα είναι τεράστια».

Παράλληλα με την κλήρωση του πρωταθλήματος, που θα γίνει στις 19:30 στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, θα βραβευθεί η καλύτερη επτάδα της περσινής σεζόν, ο καλύτερος προπονητής και ο καλύτερος διαιτητής. Μεταξύ των παικτών που ψηφίστηκαν στην καλύτερη επτάδα της περιόδου 2010-11 και θα τιμηθούν, περιλαμβάνεται και ο λίμπερο του Άρη, Μάρκο Σάμαρτζιτς.

To Top