Μακρίδης: «Να δημιουργήσουμε το αίσθημα του πρωταθλητισμού»

Για την προσπάθεια που γίνεται στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, με απώτερο στόχο να διεκδικεί την κορυφή σε ένα – δυο χρόνια, μίλησε ο προπονητής Ηρακλής Μακρίδης στον «ΑΡΗΣ FM 92,8».

«Η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο, κρίνοντας από την εικόνα που δείχνει στα φιλικά. Βάζουμε τις βάσεις για μια καλύτερη χρονιά από την περσινή, που ήταν και εκείνη ομολογουμένως καλή. Βλέπουμε πρόοδο, τα κορίτσια είναι αισιόδοξα και ευελπιστούμε σε μια ανάλογη συνέχεια», είπε ο νέος τεχνικός των «κίτρινων» και πρόσθεσε:

«Αυτό που θέλουμε, είναι να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις πρωταθλητισμού. Θέλει υπομονή, αντοχές και καλό προγραμματισμό. Επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε στα κορίτσια το αίσθημα του πρωταθλητισμού. Να έχουν εγωισμό και την πεποίθηση ότι αυτή η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστεί, ώστε σε ένα – δυο χρόνια να ‘χτυπά’ την πρώτη θέση».

Ως προς το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, είπε: «Είμαστε κατά 70-80% έτοιμοι, βάσει του προγραμματισμού μας. Μας έβγαλε λίγο εκτός ρυθμού το γεγονός ότι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου, αλλά στα τέλη του ίδιου μήνα. Δεν είναι εύκολο να ‘κλείσουμε’ φιλικούς αγώνες στην περιοχή μας, αλλά θα το προσπαθήσουμε, ώστε να διατηρηθούμε σε αγωνιστική εγρήγορση».

Τέλος, ο κ. Μακρίδης αναφέρθηκε στην κλήρωση του πρωταθλήματος, που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Στην πρεμιέρα, στις 30 Οκτωβρίου, ο Άρης θα κληθεί να παίξει στο Ρέθυμνο, ενώ στην συνέχεια θα δώσει δύο εντός έδρας αγώνες, απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας και στον ΠΑΟΚ.

To Top