Όταν ο… “τρελός” νίκησε Ξάνθη και Τριτσώνη (video)

Μια από τις πιο… αγχώδεις νίκες του πρωταθλήματος 2009-10 πέτυχε σαν σήμερα 26 Σεπτεμβρίου του 2009, ο Άρης κόντρα στην Ξάνθη μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, την αντίπαλo που θα βρεθεί στο δρόμο του την ερχόμενη Κυριακή. 

“Ο… τρελός πήρε την εκδίκησή του” έγραψαν οι εφημερίδες πριν δυο χρόνια μια και ο Σεμπαστιάν Αμπρέου δεν πτοήθηκε από την κριτική που δέχτηκε για τις χαμένες ευκαιρίες στο ΟΑΚΑ μια βδομάδα πριν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (ήττα 2-1) και με εκπληκτική κεφαλιά στις καθυστερήσεις χάρισε την νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0 επί της Ξάνθης.

Μάλιστα, ήταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμα εντός έδρας ματς τότε… Θυμίζουμε ότι ο Άρης σε κείνο το παιχνίδι δεν νίκησε μόνον την Ξάνθη, αλλά και τον διαιτητή Τριτσώνη που δεν έδωσε δύο καθαρά πέναλτι σε ανατροπές των Κάλβο και Αμπρέου! Ήταν εκείνη η περίοδος, όπου οι διαιτησίες σε βάρος του Άρη ήταν σε μόνιμη βάση.

Για την ιστορία να θυμίσουμε τις ενδεκάδες εκείνου του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο (42′ Ρομπέρζ) , Κάλβο (61′ Χαβίτο), Φερνάντεζ, Κόκε (70′ Κάμπορα), Γκρασιάν, Αμπρέου, Νασούτι, Φλάβιο.
Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου, Πόι (85΄Λουτσιάνο), Κιντάνα (72′ Τζωρτζιόπουλος), Τζάγκι, Σταθάκης, Σουάνης, Φλίσκας, Βάλλας, Ταϊντέρ (58′ Βασιλακάκης), Στρμπα

Δείτε το γκολ του Σεμπαστιάν Αμπρέου εναντίον της Ξάνθης:

{youtube}Z65I7wl_nsU|480|360|1{/youtube}

To Top